Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ Έκοψαν πίτα οι υπάλληλοι

Την πίτα τους έκοψαν χθες οι υπάλληλοι του Δήμου Πύλου – Νέστορος στον κινηματογράφο “REX” στη Χώρα, με τον δήμαρχο Παναγιώτα Καρβέλα να κάνει λόγο για ομαδικότητα, εντιμότητα και υπευθυνότητα μεταξύ των υπαλλήλων. 
Αναλυτικά στην ομιλία του ο κ. Καρβέλας τόνισε: “Στόχος μας είναι να έχουμε οργανωμένες υπηρεσίες και να είμαστε αποδοτικοί στη δουλειά μας. Μόνο έτσι θα μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πολίτες, αλλά και να έχουμε μεταξύ μας καλή συνεργασία. 
Από φέτος να δουλεύουμε ομαδικά για να ενδυναμώσουμε τη λειτουργία των υπηρεσιών μας, να τηρούμε το ωράριο υπηρεσίας μας, ώστε να καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών, να ακολουθούμε τους κανόνες ασφαλείας και να σεβόμαστε τον δημόσιο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος μας βοηθάει να φέρουμε εις πέρας τις καθημερινές εργασίες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε να δείξουμε τις δυνατότητες που έχει η υπηρεσία μας και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εργασίας με όρια που θα εξασφαλίσουν ασφαλείς και ευχάριστες συνθήκες εργασίας για εμάς, ώστε να συνεισφέρουμε τα μέγιστα για τον τόπο μας και τους συνδημότες μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου