Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Παράταση διαγωνισμού για το σχολείο της Κορώνης

Την παράταση του διαγωνισμού για το σημαντικό έργο ανέγερσης του νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Κορώνης, στην περιοχή Σαράντου, προϋπολογισμού 4.838.709,68 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), κατά 15 ημέρες, ενέκρινε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου - Νέστορος. 
Με την απόφαση αυτή η λήξη υποβολής των προσφορών που είχε οριστεί για χθες Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, μετατίθεται για την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί, ενώ υπάρχει ταυτόχρονη παράταση και όλων των επιμέρους προθεσμιών της συγκεκριμένης διακήρυξης. 
Την παράταση του διαγωνισμού εισηγήθηκε ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “λόγω της πολυπλοκότητας και της συνθετότητας του έργου. Για το συγκεκριμένο έργο υπάρχουν 80 και πλέον σχέδια με κατασκευαστικές λεπτομέρειες, τις οποίες πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς, προκειμένου να καταθέσουν την οικονομική προσφορά τους με ασφάλεια. Δεδομένου ότι το έργο έχει προϋπολογισμό 6 εκ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, η μη επιμελής σύνταξη της οικονομικής προσφοράς του μειοδότη μπορεί να συμπαρασύρει και την ομαλή εκτέλεση του έργου”. 
Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και ΣΑΤΑ και η προθεσμία υλοποίησής του είναι 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου