Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

AEGEAN ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ έκπτωση 30% για πτήσεις εξωτερικού

Εκπτωση 30% για πτήσεις εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας προσφέρει η Aegean. Η προσφορά αφορά κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, για πτήσεις της εταιρείας από 17 Μαρτίου μέχρι και 24 Οκτωβρίου. 
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Aegean, "η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Ρόδο και Κέρκυρα προς/από προορισμούς εξωτερικού, με απλή μετάβαση και με επιστροφή". Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: 
"Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20% και 30%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές, δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά ναύλους Economy class. Σε περίπτωση ακύρωσης, ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου".

1 σχόλιο:

  1. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

    At least 160 000 women and men are using a simple and secret "liquids hack" to lose 1-2lbs every night in their sleep.

    It is simple and it works with anybody.

    Here's how to do it yourself:

    1) Go grab a glass and fill it up half the way

    2) Now use this strange HACK

    and you'll be 1-2lbs thinner the next day!

    ΑπάντησηΔιαγραφή