Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Εγκληματική οργάνωση: Στο… βιογραφικό της η ληστεία σε τράπεζα στη Χώρα

Στην εξάρθρωση μιας επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών, οδηγήθηκε η Ελληνική Αστυνομία μετά τη σύλληψη τριών μελών της στην Αρχαία Κόρινθο, έπειτα από καταδίωξη και ανταλλαγή πυρών το περασμένο Σάββατο το πρωί.
Στη διάρκεια της επιχείρησης της Αστυνομίας, άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας προσέγγισαν όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες. Οι τρεις κακοποιοί επιχείρησαν να διαφύγουν και κατά τη διάρκεια της καταδίωξης άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, που ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους δράστες. Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Νοσηλεύονται φρουρούμενοι και εκτός κινδύνου.

Από τις έρευνες στο σημείο και στο όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα δύο πιστόλια που χρησιμοποίησαν οι δράστες, καθώς και πολεμικό τουφέκι καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες πλήρεις φυσιγγίων, που βρέθηκε εντός του οχήματος. Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δύο ημεδαπών συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM.
Το όχημα είχε ενοικιαστεί στις 7 Φεβρουαρίου στην Πρέβεζα από δύο ημεδαπούς, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν χθες στην ίδια περιοχή. Όπως προέκυψε από την έρευνα, στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν ακόμα δύο αλλοδαποί, οι οποίοι αναζητούνται.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί περίπτωση ένοπλης ληστείας που διέπραξαν μέλη τη οργάνωσης στις 2 Δεκεμβρίου 2019 σε υποκατάστημα τράπεζας σε περιοχή της Μεσσηνίας, απ’ όπου αφαίρεσαν πάνω από 208.000 ευρώ. Στη διάρκεια της ληστείας είχαν πυροβολήσει στο εσωτερικό της τράπεζας με πιστόλι και πολεμικό τουφέκι.
Επιπλέον, για δύο από τα μέλη της οργάνωσης, τον έναν από τους συλληφθέντες και έναν αναζητούμενο, εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για ληστεία την 5η Αυγούστου 2019 σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάργα Πρέβεζας, ενώ σε βάρος άλλου συλληφθέντος εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας, ληστεία και αρπαγή.
Σε βάρος των μελών της εγκληματικής οργάνωσης σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστεία κατά συναυτουργία και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Όπως τονίζει η Αστυνομία, τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι σεσημασμένα και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για σοβαρά αδικήματα όπως ληστείες, κλοπές και υποθέσεις περί όπλων και αλλοδαπών, ενώ ένας από τους αναζητούμενους αλλοδαπούς έχει κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

1 σχόλιο:

  1. As stated by Stanford Medical, It is indeed the ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh 19 KG lighter than we do.

    (And really, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret diet and EVERYTHING about "how" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", and not "WHAT"...

    Click this link to determine if this little questionnaire can help you decipher your true weight loss possibilities

    ΑπάντησηΔιαγραφή