Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ” Ξεκίνησαν για φέτος οι διεθνείς πτήσεις

Ξεκίνησαν χθες οι διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" της Καλαμάτας, για τη φετινή τουριστική περίοδο, με πτήσεις της Aegean προς και από τη Γερμανία. 
Στις 10.30 το πρωί, αναχώρησε με 32 επιβάτες η πτήση της Aegean για Μόναχο, που έφτασε στη βαυαρική πρωτεύουσα στις 11.55 π.μ. (τοπική ώρα, υπάρχει διαφορά 1 ώρας μεταξύ Ελλάδας – Γερμανίας). 
Το αεροσκάφος της Aegean, στο δρομολόγιο από το Μόναχο, ήταν συνεπές στο ραντεβού του και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας στις 4.05 το απόγευμα, φέρνοντας 101 επιβάτες. Οι περισσότεροι κατευθύνθηκαν στην Costa Navarino για το διεθνές τουρνουά γκολφ, ενώ ήταν και Γερμανοί που έχουν σπίτια σε περιοχές της Μεσσηνίας, όπως στη Μάνη και τη Φοινικούντα.
 

Αγιασμός στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας 
Αγιασμός ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν και κοπή βασιλόπιτας του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας έγινε χθες το πρωί, από τον πατέρα Νικόδημο. Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο αερολιμενάρχης Δημ. Μανδηλάρης, ο Β’ υποδιευθυντής Δ.Α. Μεσσηνίας Παν. Νάκης, ο διοικητής της υπηρεσίας Νικ. Κωνσταντακόπουλος, ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Πελοποννήσου Νικ. Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας Κων. Σταυρόπουλος και το προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου