Τέσσερα μεσσηνιακά εστιατόρια διακρίθηκαν για πρώτη φορά στα “FNL
Best Restaurant Awards”, τα ελληνικά
βραβεία εστιατορίων τα οποία απονεμήθηκαν για το 2020 την περασμένη
Δευτέρα στο “Ecali Club” στην Αθήνα.
Πρόκειται για το “Kooc” της Costa Navarino (Σύγχρονη ελληνική κουζίνα),
το Elies στην Καρδαμύλη και την ταβέρνα του Κώστα Βασιλειάδη στην
Καλαμάτα (Παραδοσιακή ελληνική
κουζίνα) καθώς και για το “Armyra by
Papaioannou” της Costa Navarino. Συνολικά βραβεύτηκαν 135 εστιατόρια
στις κατηγορίες: Διεθνής υψηλή γαστρονομία, Ελληνική υψηλή γαστρονομία, Σύγχρονη ελληνική κουζίνα, Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, Modern
Bistro, Ευρωπαϊκές κουζίνες, Hig end
beach restaurants, Fusion & Ethnic
κουζίνα, Εστιατόριο για κρέας, Εστιατόριο για ψάρι και Street Food. Από τα
135 εστιατόρια τα 3 κέρδισαν τρία
αστέρια, σε 31 απονεμήθηκαν δύο
αστέρια (Kooc) και σε 101 ένα αστέρι
(Στου Κώστα, Armyra, Elies).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου