Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Στενωσιά Πυλίας: Ψηφιακή παρουσίαση


Τη Στενωσιά Πυλίας και τους καταρράκτες της προβάλλει ο φορέας ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται» μέσα από ένα φωτογραφικό οδοιπορικό που παρουσιάζεται αυτή την εβδομάδα στην πανελλαδικής εμβέλειας σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Στην ομορφιά που χάνεται» με περισσότερους από 23.000 φίλους.

Η Στενωσιά είναι ένα φιλόξενο χωριό και παράλληλα μια ιδανική πρόταση για τους φίλους του εναλλακτικού τουρισμού. Παράλληλα, μπορεί να αποτελέσει όαση δροσιάς και αφορμή για οικογενειακές αποδράσεις.
Στην ιστοσελίδα https://stenosiaapodrasi.blogspot.com αποτυπώνεται μέρος του φυσικού μεγαλείου που απλώνεται σε μεγάλη ακτίνα και ενδείκνυται για διάσχιση όλες τις εποχές. Η φροντίδα και η αγάπη για τον τόπο φανερώνεται από την ανθρώπινη παρέμβαση, που είναι ήπια και εναρμονισμένη στη φυσική γοητεία της περιοχής. Στο χωριό υπάρχουν καταστήματα εστίασης, καφενεία, καθώς και άλλα πολλά. Την πρωτοβουλία για την παρουσίαση της Στενωσιάς «ψηφιακά» είχε ο Γιάννης Λάσκαρης (δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης), που προτείνει και παροτρύνει τη σύζευξη των γειτονικών Δήμων Μεσσήνης και Πύλου-Νέστορος μέσα από φυσικές διαδρομές αλλά και κοινές πολιτιστικές δράσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου