Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Το έργο «Μελέτη αντιμετώπισης του φαινομένου διάβρωσης με στόχο την προστασία του κάστρου και της παράκτιας ζώνης του οικισμού Μεθώνης» προϋπολογισμού 487.884,48 € (με Φ.Π.Α. 24%), δημοπρατεί ο Δήμος Πύλου – Νέστορος.
Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 10/09/2020 και ώρα 16:30 και η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 15/09/2020 και ώρα 10:00.
Στόχος της μελέτης είναι η συνολική αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης στην παράκτια ζώνη της Μεθώνης, η οποία έχει καταστραφεί από τις έντονες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ετών, η δημιουργία αμμουδιάς που θα αυξήσει τον τουρισμό της περιοχής, η προστασία του κάστρου και του παραλιακού μετώπου από τις έντονες καιρικές συνθήκες, η προστασία και βελτίωση του αλιευτικού καταφυγίου και ειδικά των συνθηκών αγκυροβολισμού των αλιευτικών σκαφών με νέες εγκαταστάσεις, η βελτίωση των δυο μόλων και η επέκταση του τσιμεντένιου μώλου, ώστε να προσεγγίζουν εύκολα σε αυτόν σκάφη αναψυχής, τα οποία είναι πολλά τους θερινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου