Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ο Βορίδης εγκαινίασε το πρότυπο ελαιοτριβείο του Καφαντάρη

 


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης εγκαινίασε το πρότυπο ελαιοτριβείο του τέως δημάρχου Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη στο Ρωμανού, το απόγευμα του Σαββάτου. 

Στην εκδήλωση, όπου το “παρών” έδωσε και ο γ.γ. του υπουργείου Γιώργος Στρατάκος, τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας. 

Η μονάδα που εκσυγχρονίστηκε, εντάχθηκε σε δράση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 και χρηματοδοτήθηκε κατά 50%. 

Ο Δ. Καφαντάρης ενημέρωσε ότι το οικογενειακό ελαιοτριβείο λειτουργεί 46 χρόνια και παρατήρησε πως έχει γίνει πρότυπη μονάδα. Επεσήμανε ότι η σύγχρονη μονάδα ξεχωρίζει για τα μηχανήματά της και ειδικά για τον μαλακτήρα, που μειώνει το χρόνο της μάλαξης στα 15 λεπτά, ενώ αυξάνει την παραγωγικότητα της μονάδας κι εξυπηρετεί πιο γρήγορα τους παραγωγούς. 

Ο υπουργός Μ. Βορίδης χαιρέτισε τον εκσυγχρονισμό που είναι και προς όφελος των παραγωγών, ανέφερε ότι ετοιμάζονται αλλαγές στον κανονισμό του ΕΛΓΑ, ενώ έκανε λόγο για τη νέα ΚΑΠ και για την ενίσχυση στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.















4 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ

    ΜΗΤΡΟ

    ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΛΙΕΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ


    ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ

    ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/ΕΚΔΟΤΗΣ/ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΧΩΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΣΓΡΑΠΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΜΑ ΟΛΟΙ!!!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
    ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ *ΜΑΚΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ*
    ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ....ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΚΤΛΠ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΑΤΡΙΑΣ..ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ)* ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ Η' ΑΛΛΙΩΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΙΤΟΥΡΒΙΑΡΑΙΟΙ Π.Χ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΑΘΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΕ....ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή