Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Μνηµόσυνο στη µνήµη του Γιώργου Μπίζου

Σαρανταήµερο µνηµόσυνο στη µνήµη του αείµνηστου εµβληµατικού δικηγόρου Γεωργίου Αντ. Μπίζου, αλλά και των αδελφών του Βασιλικής και Ιωάννη Μπίζου, τέλεσαν στην γενέτειρά τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωµένη», η Κοινότητα Βασιλιτσίου και ο ∆ήµος Πύλου – Νέστορος, την Κυριακή, στο ναό Αγίου Βασιλείου Βασιλιτσίου. 

Χαιρετισµό απηύθυναν, αναφερόµενοι στο έργο και την προσφορά του Γεωργίου Αντ. Μπίζου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο δήµαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωµένη» Παναγιώτης Λυµπέρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλιτσίου Νικόλαος-Στυλιανός Τοµαροπανάγος και ο Βασίλειος Λυµπέρης εκπροσωπώντας την οικογένεια Μπίζου. 

Παραβρέθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλειος Καπέλιος, οι περιφερειακοί σύµβουλοι Αναστάσιος Σαρδέλης και Θανάσης Πετράκος, ο αντιδήµαρχος ∆.Ε. Κορώνης ∆ηµήτρης Σιψάς, ο δηµοτικός σύµβουλος ∆ηµήτρης Βρεττάκος και ο εκπρόσωπος του ∆ικηγορικού Συλλόγου Λάµπρος Μαρίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου