Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 

Γυμνάσιο-Λύκειο Πύλου

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 δημοπρατείται το έργο «Επισκευές στο Γυμνάσιο-Λύκειο Πύλου και Διαμόρφωση Αύλειου χώρου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου, προϋπολογισμού 420.000,00 €, ένα έργο υψίστης σημασίας, που θα εξασφαλίσει τη βελτίωση των σχολικών υποδομών στην πόλη της Πύλου. Η βελτίωση των κτιριακών υποδομών των σχολείων του Δήμου Πύλου-Νέστορος αποτελεί πρωταρχική επιδίωξη και στόχο για τη Δημοτική Αρχή.

 «Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους συνδράμουν στην υλοποίηση αυτού του στόχου, πρωτίστως στον συντοπίτη μας, π. Πρωθυπουργό και Βουλευτή Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά, καθώς και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» Αθανάσιο Γιάνναρη, δήλωσε ο Δήμαρχος.

1ο Δημοτικό Πύλου




6 σχόλια:

  1. Συγνώμη λίγο! Μια κερκίδα και μια σειρά κάγκελα 420.000 ευρώ? ΕΛΕΟΣ

    Μεθωνέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις αόριστες εργασίες θες να πεις! Γιατί δε βλέπω να ορίζονται κάπου. Τώρα αν αλλαχτούν τα αλουμίνια και οι λάμπες πάλι δεν δικαιολογείται το κονδύλι.
    Εδώ θα είμαστε να κάνουμε κριτική εκ του αποτελέσματος αλλά σε εκτιμώ και θα ήθελα να σαι λιγότερο κολλημένος κομματικά.

    Μεθωνέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Πύλου έχουν δρομολογηθεί μια σειρά επισκευών και παρεμβάσεων. Επειδή δεν γνωρίζεις το μέγεθος των επισκευών και παρεμβάσεων μην προτρέχεις να δηλώσεις πως δεν δικαιολογείται το κονδύλι. Ενώ αναφέρεις πως θα γίνει κριτική εκ του αποτελέσματος προσπαθείς να προκαταλάβεις το αποτέλεσμα. Εδώ θα είμαστε για να κάνουμε απολογισμό. Θέλω όμως επώνυμα και όχι ανώνυμα να παραδεχθείς πως είχες κάνει λάθος εκτίμηση.

      Διαγραφή
  3. Επειδή ζούμε σε μια περιοχή που δε μας νοιάζει η ούσια αλλά η φιγούρα. Κι επειδή πχ έχουν περάσεις τρεις αναπαραστάσεις ναυμαχίας κι ακόμα να ολοκληρωθεί το κομμάτι Πύλα-Γιάλοβα άσε με να κρατώ και επιφυλάξεις. Αναμένοντας λοιπόν κι εκείνο το υπερσύγχρονο ρόμποτικο ακτινολογικό μηχάνημα στο κέντρο υγείας άσε με μες στην ανωνυμία μου ώς το μοναδικό επώνυμο/ανώνυμο σχολιαστή και αναγνώστη σου όλα αυτά τα χρόνια. Θα πέσουν και οι μάσκες στην ώρα τους όταν όπως λέει και το τράγουδι "μάσκα δε θα χω μα γυρνώ στο καρναβάλι ετούτο". Ευχαριστώ.

    Μεθωνέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έστω και ανώνυμα, θέλω όταν γίνουν οι εργασίες που αναφέρονται στην τεχνική περιγραφή και πίστεψέ με είναι πολλές, να βγεις και να παραδεχτείς πως έκανες λάθος.

      Διαγραφή