Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 


Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης των παιδικών χαρών του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Δήμος από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, αλλά και ιδίους πόρους.

 Επισκεπτόμενος σήμερα τις εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής των παιδικών χαρών στις Κοινότητες Χαρακοπιού και Μεθώνης, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Η ψυχαγωγία και η ασφάλεια των παιδιών, καθώς και η εξασφάλιση προσβασιμότητας σε ΑμεΑ παραμένει υψηλή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Έχοντας υπόψη μας τη νομοθεσία και τα κριτήρια λειτουργίας που πρέπει να πληρούν οι παιδικές χαρές, προχωράμε στην αναβάθμισή τους.  Οι εργασίες ξεκινούν σήμερα, με σκοπό την εξασφάλιση πιστοποίησης 7 παιδικών χαρών στο Δήμο μας, για να μπορούν τα παιδιά να χαίρονται τις εξωτερικές δραστηριότητες και να ψυχαγωγούνται με ασφάλεια».

 Ήδη έχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση στις παιδικές χαρές των Κοινοτήτων Χώρας, Σουληναρίου, Αμπελοφύτου, Βασιλιτσίου και Μεσοποτάμου, ενώ παρεμβάσεις αναμένεται να υλοποιηθούν και σε άλλες παιδικές χαρές του Δήμου, στο πλαίσιο νέων συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου