Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Απόφαση για δακοκτονία στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

 Για την εφαρμογή του φετινού προγράμματος δακοκτονίας πρόκειται να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος σήμερα Πέμπτη στις 12.30 το μεσημέρι, με τηλεδιάσκεψη, ενώ θα εγκρίνει και τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών. 

Ειδικότερα, αναμένεται να εγκρίνει τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών: Εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, με την κωδική ονομασία “Ιόλαος”. 

Και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση: Πλημμυρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία “Δάρδανος”. Σεισμών με την κωδική ονομασία “Εγκέλαδος”. Χιονοπτώσεων και παγετού με την κωδική ονομασία “Βορέας”. 

Ακόμα, το Δ.Σ. Πύλου - Νέστορος στη σημερινή συνεδρίαση πρόκειται: α) Να ορίσει εκπροσώπους του δήμου στη γενική συνέλευση της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων”. β) Να ορίσει δύο μέλη του για συμμετοχή στην Επιτροπή Εκτίμησης, για τη μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Πύλου, για τη στέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου. γ) Να αποφασίσει για μεταβολές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο, σχολικού έτους 2021 - 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου