Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΥΠΡΕΠΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ



Καθαρότερη όψη, από αυτήν που παρουσιάζει σήμερα, θα έχει η Μαρίνα της Πύλου, μετά το τέλος των εργασιών της Δημοτικής Αρχής, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, μέσα από τις οποίες απομακρύνονται ογκώδη υλικά, σκουπίδια και νεκρό φυτικό υλικό.

«Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να προσφέρουμε στους επισκέπτες της Πύλου, αλλά κυρίως στους κατοίκους της, ένα περιβάλλον καθαρό και κόσμιο, για περίπατο και άθληση», δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και συνέχισε:

«Η Πύλος, ειδικά κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Επίσης οι κάτοικοι της περιοχής, έχουν την πολυτέλεια να απολαύσουν έναν περίπατο σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, που αν και βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης, δυστυχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται υπό εγκατάλειψη, δημιουργώντας εικόνα χωματερής, με σκουπίδια και κάθε είδους ογκώδη απορρίμματα. Το γεγονός αυτό μας οδήγησε στο να λάβουμε μια σειρά από μέτρα, προκειμένου να μπει σε τάξη ο χώρος της Μαρίνας και να μπορούμε όλοι να τον χαιρόμαστε», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου