Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ Συζητούν για τον εκλογικό νόμο

 Την άποψή του για το σχέδιο του νέου εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση πρόκειται να εκφράσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος, μεθαύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, με τηλεδιάσκεψη. 

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να εγκρίνει: Την κατάρτιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2022 - 2025. Το επικαιροποιημένο ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του δήμου. Την πρώτη γενική και σημειακές αναμορφώσεις του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του 2021. Την κυκλοφοριακή σύνδεση του ξενοδοχείου “Finikounda Mare Resort MAE”, με τη νέα επαρχιακή οδό Μεθώνης - Κορώνης, σε οικόπεδο εντός της Φοινικούντας. 

* Σήμερα στις 9 το πρωί, συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλου - Νέστορος, με τηλεδιάσκεψη. Μεταξύ άλλων, πρόκειται να καθορίσει τους χώρους μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης κατόπιν δημοπρασίας για το 2021 και το 2022 και να εγκρίνει την εισήγηση σχετικά με την έκδοση νέας κανονιστικής απόφασης που αφορά τον κανονισμό λειτουργίας λαϊκών αγορών, εναρμονισμένο με τις διατάξεις του νόμου 4497/17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου