Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΜOURATOGLOU TENNIS CENTER Τα µυστικά του τένις στην Costa Navarino!


 Την ευκαιρία να προπονηθούν, όπως οι παγκόσµιοι σταρ του τένις, έχουν αυτό το καλοκαίρι µικροί και µεγάλοι στο Mouratoglou Tennis Center στην Costa Navarino, το οποίο ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί και έχει δηµιουργηθεί σε συνεργασία µε τον Πάτρικ Μουράτογλου, προπονητή της 23 φορές πρωταθλήτριας Grand Slam Σερένα Ουίλιαµς και του 4ου στην παγκόσµια κατάταξη Στέφανου Τσιτσιπά!

Ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελµατίες παίκτες µπορούν να απολαύσουν κορυφαίου επιπέδου προπόνηση, µε ειδικά σχεδιασµένα προγράµµατα και µε την καθοδήγηση των κορυφαίων προπονητών του Μουράτογλου, κατά τη διάρκεια της διαµονής τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort, στο Navarino Dunes.

 

Παίκτες όλων των επιπέδων από 14 ετών και πάνω, µπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες, την τεχνική και τις τακτικές τους, παίρνοντας µέρος στα ειδικά tennis clinics, ενώ ατοµικά και οµαδικά µαθήµατα τα οποία είναι ιδανικά για τη βελτίωση ατοµικών επιδόσεων, διατίθενται για ηλικίες άνω των 6 ετών, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της φιλοσοφίας της Mouratoglou Academy. 

Αρχάριοι, προχωρηµένοι και έµπειροι παίκτες ηλικίας 10 ετών και πάνω που αναζητούν την απόλυτη δοκιµή, µπορούν να συµµετάσχουν στο ‘Challenge the Pro’, αντιµετωπίζοντας τους κορυφαίους προπονητές. 

∆ιασκεδαστική εµπειρία για τους επισκέπτες 

Οι επισκέπτες που αναζητούν µια διασκεδαστική εµπειρία εκµάθησης, µπορούν να κάψουν θερµίδες και να εξασκηθούν µετά µουσικής, σε ένα από τα εβδοµαδιαία µαθήµατα cardio tennis, που είναι διαθέσιµα για ηλικίες 16+, ενώ τα προγράµµατα UTS Nights είναι διαδραστικά τουρνουά που προσφέρουν µια πιο ανταγωνιστική εµπειρία σε όσους είναι 10+. 


Τα Mouratoglou Signature Tennis Camps για ενήλικες και παιδιά, τα οποία ξεκινούν το φθινόπωρο -µια ιδανική εποχή για εξάσκηση στο άθληµα- θα καλύπτουν την τεχνική, τις τακτικές, τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και τις πνευµατικές πτυχές του παιχνιδιού. 

Τα camps αποτελούν τον ιδανικό τρόπο µύησης στο τένις µέσα από ένα διασκεδαστικό και συνάµα δοµηµένο πρόγραµµα, το οποίο απευθύνεται σε δύο ηλικιακές οµάδες: 8-14 και 14+. Τα Camps θα πραγµατοποιούνται για 2 ή 5 ηµέρες, µε τις αντίστοιχες επιλογές διαµονής. 

Τα 16 υπερσύγχρονα γήπεδα του Mouratoglou Tennis Center -12 εκ των οποίων δηµιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο- καλύπτουν και τους 3 τύπους (σκληρό, φυσικό γρασίδι -το µοναδικό στην Ελλάδα- και φυσικό χωµάτινο) και είναι εφάµιλλα των γηπέδων όπου διεξάγονται τα τουρνουά Grand Slam. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν έως τα τέλη Νοεµβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου