Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Δύο συλλήψεις για 43 δενδρύλλια χασίς στην Αραπόλακκα

 


Ένας 58χρονος Αλβανός και ένας 43χρονος Έλληνας συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Αραπόλακκα του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντοπίστηκαν σε έκταση κοντά σε ελαιοπερίβολο του 43χρονου, στη θέση Μπογκάζι της Αραπόλακκας, 43 δενδρύλλια χασίς ύψους έως 80 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Τα φυτά καλλιεργούνταν στο έδαφος. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσαν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν τρεις ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20,70 γραμμαρίων περίπου, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ζευγάρι γάντια, τα οποία κατασχέθηκαν. 

Επιπλέον, στην αυλή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μοτοσικλέτα και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, τα οποία είχαν κλαπεί το 2020 από περιοχές της Αττικής και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου