Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

∆ΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ Παρατείνεται η παραχώρηση απορριµµατοφόρου στην Τριφυλία

 Για δύο ακόµη µήνες, µέχρι το τέλος Αυγούστου, παρατείνεται η παραχώρηση ενός απορριµµατοφόρου από το ∆ήµο Πύλου – Νέστορος  προς το ∆ήµο Τριφυλίας, προκειµένου να καλυφθούν οι σοβαρές ανάγκες του δεύτερου στην αποκοµιδή και εναπόθεση απορριµµάτων.

Η παραχώρηση έγινε µετά από αίτηµα του δηµάρχου Τριφυλίας προς το ∆ήµο Πύλου - Νέστορος και γίνεται µε συγκεκριµένους όρους, όπως αποφασίστηκε από την Οικονοµική Επιτροπή Τριφυλίας, χωρίς την καταβολή µισθώµατος από πλευράς του ∆ήµου Τριφυλίας.

Η διάρκεια της παραχώρησης θα είναι έως 31-8-2021. Ο παραπάνω χρόνος δύναται να παραταθεί µε σχετική απόφαση. Ως χώρος εργασίας του οχήµατος ορίζεται αποκλειστικά η διοικητική περιφέρεια του ∆ήµου Τριφυλίας. Τα καύσιµα και τα λιπαντικά του απορριµµατοφόρου θα βαρύνουν τον προϋπολογισµό του ∆ήµου Τριφυλίας, για όσο διάστηµα διαρκεί η παραχώρηση. Τυχόν βλάβες, φθορές συντηρήσεις και επισκευές θα βαρύνουν επίσης το ∆ήµο Τριφυλίας, για όσο διάστηµα διαρκεί η παραχώρηση. Το γραφείο κίνησης του ∆ήµου Τριφυλίας θα µεριµνήσει για όλες τις ενέργειες της παράδοσης – παραλαβής του χήµατος. 

Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου