Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Περιορισμένη πρόσβαση στο συνέδριο της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

 


Δεν θα επιτραπεί η είσοδος εκτός των επισήμων προσκεκλημένων και των εισηγητών στο 14ο συνέδριο της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας που θα γίνει στην Costa Navarino σε λίγες μέρες, λόγω των εκτάκτων μέτρων. 

Οι ήδη εγγεγραμμένοι σύλλογοι θα εκπροσωπηθούν ως εξής: όσοι έχουν άνω των 100 ενεργών μελών με 3 εκπροσώπους, οι άνω των πενήντα 50 με 2 και οι άνω των 25 με 1. Οι σύλλογοι οφείλουν να καταθέσουν βεαίωση με τον αριθμό των μελών τους και τα ονόματα των εκπροσώπων τους, για να γραφτούν στον εκλογικό κατάλογο μέχρι την έναρξη της γενικής συνέλευσης.

Νέοι σύλλογοι, για να γίνουν μέλη πρέπει να υποβάλουν: αίτηση στο Δ.Σ., καταστατικό και αντίγραφο απόφασης της τελευταίας συνέλευσης. Επίσης πρέπει να ορίσουν τους εκπροσώπους τους στη γενική συνέλευση. Την πρόθεσή τους για εγγραφή πρέπει να γνωστοποιήσουν μέχρι την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 3 μ.μ. Η είσοδος των συνέδρων στις 28 Αυγούστου θα γίνεται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις: κάθε σύνεδρος οφείλει να στείλει μέχρι τις 27 Αυγούστου στις 3 μ.μ. στα email: events@costanavarino.com και mamfiktyonia@gmail.com το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης του από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου). Οσοι δεν έχουν τέτοια βεβαίωση οφείλουν να στείλουν βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ 72 ωρών την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 8 μ.μ. Επίσης πρέπει να σταλούν στα email: events@costanavarino.com και efibouna@gmail.com μέχρι την Πέμπτη στις 8 μ.μ. ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκίνητου που θα μεταβεί ο καθένας στην Costa Navarino, με τα ονόματα των επιβατών. 

Για πληροφορίες: Παναγιωτης Μπαζίγος 6977-948911.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου