Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΜΕ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ Από Απρίλιο η νέα τουριστική περίοδος

 Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα ξεκινήσει το 2022 η τουριστική σεζόν στη Μεσσηνία, καθώς για τον Απρίλιο ήδη είναι προγραμματισμένες 20 εβδομαδιαίες αεροπορικές συνδέσεις του Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" με 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Με βάση μάλιστα τα μέχρι τώρα δεδομένα από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών, η 1η προγραμματισμένη διεθνής πτήση θα έρθει στην Καλαμάτα από Ζυρίχη στις 20 Φεβρουαρίου – και θα ακολουθήσουν πτήσεις στις 4 Μαρτίου από Ντίσελντορφ και στις 13 Μαρτίου από Μόναχο. Η σεζόν της επόμενης χρονιάς θα κλείσει όπως η φετινή με πτήσεις από τη Γερμανία το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, ενώ οι περισσότερες εταιρείες θα συνεχίσουν τις πτήσεις τους από και προς Καλαμάτα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

 

Μέχρι τώρα έχουν προγραμματιστεί πτήσεις που θα συνδέουν τον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" με 20 ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά – καθώς πολλές αεροπορικές εταιρείες είτε δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα είτε δεν έχουν ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της επόμενης χρόνιας. Αναλυτικά οι μέχρι τώρα προγραμματισμένες πτήσεις του 2022 για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας παρουσιάζονται στον πίνακα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου