Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Μεσσηνία: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για το διεθνή αγώνα Ironman 70.3

 


Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα ισχύσουν σε περιοχές των Δήμων Πύλου- Νέστορος και Τριφυλίας για τη διεξαγωγή του διεθνούς αγώνα Ironman 70.3 Greece Peloponnese, Costa Navarino, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Ρυθμίσεις
Οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από τις 6.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα είναι οι εξής:

-Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης/στάθμευσης παντός είδους οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας στις εξής οδούς:

α) Από 2,2 χ.θ. (κόμβος Βελανιδιάς) έως την 13,5 χ.θ. (τ.κ. Κορυφασίου) της 38ης

επαρχιακής οδού Σουληναρίου–Κορυφασίου (συμβολή 38ης επαρχιακής οδού με την ε.ο. Πύργου – Μεθώνης)

β) Από την 107,2 χ.θ. (διασταύρωση 38ης επαρχιακής οδού Σουληναρίου – Κορυφασίου με ε.ο. Πύργου – Μεθώνης) έως την 108,3 χ.θ. της ε.ο. Πύργου – Μεθώνης (Διασταύρωση Λαδά)

γ) Από 1,5 χ.θ. (διασταύρωση Γαργαλιάνων) έως την 10,5 χ.θ. (κόμβος Λαδά) της Ν.Ε.Ο. Γαργαλιάνων- Πύλου

δ) Ανώνυμη δημοτική οδό με αφετηρία της τον κόμβο Λαδά και κατάληξη στην Costa Navarino

ε) Ανώνυμη δημοτική οδό με αφετηρία της τον κόμβο Λαδά έως την Τ.Κ. Πετροχωρίου (διασταύρωση Βοϊδοκοιλιάς)

στ) Ανώνυμη δημοτική οδό με αφετηρία της την Τ.Κ. Ρωμανού έως τη συμβολή της με την προαναφερόμενη (Ε) ανώνυμη δημοτική οδό

ζ) Ανώνυμη δημοτική οδός με αφετηρία της τη συμβολή αυτής με τη δημοτική οδό Πετροχωρίου – Ρωμανού –Τραγάνας (προς θέση Νavarone) και κατάληξή της την ανώνυμη δημοτική οδό Πετροχωρίου – Βοϊδοκοιλιάς.

Πού θα επιτρέπεται
Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τις Τοπικές Κοινότητες των Δήμων Πύλου- Νέστορος και Τριφυλίας λόγω των υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα διεξάγεται ως εξής:

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τον οικισμό Φουρτζοκρέμμυδα της Τ.Κ. Κρεμμυδίων θα διεξάγεται μέσω της ανώνυμης δημοτικής οδού η οποία διασταυρώνεται με την 38η επαρχιακή οδό Σουληναρίου –Κορυφάσιου στην 3,5 χ.θ. και με ρυθμιστή τροχονόμο.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Τ.Κ. Γλυφάδας θα διεξάγεται μέσω της δημοτικής οδού Γλυφάδας –Παπουλίων-Βλαχόπουλου

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Τ.Κ. Ίκλαινας θα διεξάγεται μέσω της ανώνυμης δημοτικής οδού Ίκλαινας –Πλάτανος-Παπουλίων, η οποία διασταυρώνεται με την 38η επαρχιακή οδό Σουληναρίου –Κορυφάσιου στην 9,5 χ.θ. και με ρυθμιστή τροχονόμο, καθώς και μέσω της δημοτικής οδού Γιάλοβας – Ελαιόφυτου – Ίκλαινας.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Τ.Κ. Κορυφασίου θα διεξάγεται εκ περιτροπής, με ρυθμιστές τροχονόμους, μέσω της ε.ο. Πύργου-Μεθώνης από την 107,37 χ.θ. (δεύτερη είσοδο- έξοδο στην Τ.Κ. Κορυφασίου από την ε.ο. Πύργου – Μεθώνης και αντίστροφα) έως την 107,2 χ.θ και με κατεύθυνση προς Χώρα

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Τ.Κ. Τραγάνας θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Μαραθούπολης –Τραγάνας, η οποία διασταυρώνεται με τη Ν.Ε.Ο. Γαργαλιάνων -Πύλου στην 10,3 χ.θ. και με ρυθμιστή τροχονόμο

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Τ.Κ. Πετροχωρίου και την Τ.Κ. Ρωμανού θα διεξάγεται από δυτικά ως προς τη γεωγραφική θέση των δυο κοινοτήτων μέσω της δημοτικής οδού Πετροχωρίου-Ρωμανού-Τραγάνας, ενώ εντός των Τ.Κ. Πετροχωρίου και Ρωμανού θα διεξάγεται μέσω της εν λόγω οδού εκ περιτροπής και με ρυθμιστές τροχονόμους

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την παραλία Βοιδοκοϊλιάς θα διεξάγεται μέσω της δημοτικής οδού Τραγάνας – Ρωμανού – Πετροχωρίου και με ρυθμιστές τροχονόμους.

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που δεν θα μπουν μέσα σε χωριά και χωματόδρομους.... γιατί εκεί θα τους φάνε τα αδέσποτα σκυλιά. Ένα διαχρονικό αίσχος όλων των δημάρχων που πέρασαν και είναι, καθώς και απο κατοίκους μηδενικής παιδείας..
    Αδιαφορούν για τους ημεδαπούς κατοίκους, αναρωτιέμαι τι θα γίνει οταν θα δαγκωθεί τουρίστας πεζός ή ποδηλάτης.
    Θα ενδιαφερθούν όταν μετα απο τραυματισμό ξεκινήσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, αγωγές και αποζημιώσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι μια καλή αρχή..... https://www.tharrosnews.gr/2021/10/dimos-trifylias-aftoforo-o-s-bakouros-gia-adespota-skylia-sto-lykeio-filiatron-20/

    ΑπάντησηΔιαγραφή