Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ” Από Απρίλιο 24 αεροπορικές συνδέσεις την εβδομάδα

 Η Aegean ανακοίνωσε ότι το 2022 θα συνδέσει σε εβδομαδιαία βάση την Καλαμάτα με Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Ελσίνκι και Μόναχο. Για τον Απρίλιο είναι ήδη προγραμματισμένες συνολικά 24 αεροπορικές συνδέσεις την εβδομάδα, μεταξύ του Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" και 13 ευρωπαϊκών προορισμών.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών, οι πρώτες προγραμματισμένες διεθνείς πτήσεις είναι στις 20 Φεβρουαρίου 2022: της Aegean από Μόναχο και της Edelweiss Air από Ζυρίχη. 

Η πτήση της Aegean για Μόναχο (κάθε Κυριακή) αναχωρεί από Καλαμάτα στις 8 π.μ. και προσγειώνεται στον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" στη 1.35 μ.μ. 

Η πτήση για Στοκχόλμη (κάθε Σάββατο) αναχωρεί στις 9 π.μ. και προσγειώνεται στην Καλαμάτα στις 5.05 μ.μ. Η πτήση για Κοπεγχάγη (κάθε Κυριακή) αναχωρεί στις 2.25 μ.μ. και προσγειώνεται στην Καλαμάτα στις 9.25 μ.μ. 

Η πτήση για Ελσίνκι (κάθε Παρασκευή) αναχωρεί από Καλαμάτα στις 2 μ.μ. και προσγειώνεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 21.55 μ.μ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου