Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ"

 














ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΛΟΥ

                 «ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ»                                            Έπαινος Ακαδημίας Αθηνών

      ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 13 – 106 77  ΑΘΗΝΑ

 

 

 

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2021


Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας

 

Ευχόμαστε  από καρδιάς να είσαστε όλοι υγιείς  εσείς  και οι οικογένειές σας.   Οι σκέψεις των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, είναι κοντά σας και προσδοκούμε ότι σύντομα θα φτάσει η χρονική στιγμή που θα καταφέρουμε  να συναντηθούμε για χαρές  και νέες δραστηριότητες, να ανταλλάξουμε τα νέα μας και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές.

Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στην Πύλο μας, είχαμε την δυνατότητα και διοργανώσαμε σε εξωτερικό χώρο με βάση τις υγειονομικές οδηγίες,  αφ΄ενός μεν την ετήσια  λειτουργία μας με αρτοκλασία στην Παναγούλα, αφ΄ ετέρου δε,  με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή Αρχαιολόγο κ. Πέτρο Θέμελη, μια αφιερωματική εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, με τίτλο «Τα Ακρόπρωρα των Πλοίων του 1821» στο Τσικλητήριο.  Ήταν μεγάλη η χαρά μας, που πολλοί  από εσάς είσαστε παρόντες και μας στηρίξατε με την αγάπη σας.

Με ζωντανή την ελπίδα της γρήγορης συνάντησης μας, ευχόμαστε  σε όλους Χρόνια πολλά, Ευλογημένα Χριστούγεννα και ένα Καλόφερτο 2022!!!

 

 

                                Με φιλικούς χαιρετισμούς

         

                    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    Πόλα Πολλάλη                           Έφη Μπούνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου