Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΝΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ FALIREAS MEDICAL ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

 









To διαγνωστικό εργαστήριο Falireas Medical άνοιξε νέο υποκατάστημα στο κέντρο της Πύλου, προσφέροντας υπηρεσίες διάγνωσης υψηλών προδιαγραφών σε ένα μοντέρνο και καλαίσθητο περιβάλλον. Το νέο υποκατάστημα είναι άρτια στελεχωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό.

 

Το υποκατάστημα Πύλου σχεδιάστηκε ώστε να εξυπηρετεί τις περιοχές Πύλου, Μεθώνης, Φοινικούντας και Γαργαλιάνων, και στο χώρο του εκτελούνται όλες οι εξετάσεις με τον εγκατεστημένο ιατρικό εξοπλισμό. Οι αιμοληψίες κατ’ οίκον γίνονται κατόπιν επικοινωνίας, ενώ διενεργεί και εξετάσεις rapid test και PCR, παραδίδοντας αποτελέσματα εντός ολίγων ωρών. Το υποκατάστημα είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ. Βρίσκεται στην οδό Νηλέως 10, 150 μέτρα από την κεντρική πλατεία. Για τον χειμώνα οι ώρες λειτουργίας του είναι 08.00 - 14.00. 

Το υποκατάστημα είναι παράρτημα του κεντρικού Διαγνωστικού Φαληρέας το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα και λειτουργεί από το 1967. Το Διαγνωστικό Κέντρο Καλαμάτας παρέχει υψηλής αξιοπιστίας υπηρεσίες και εξαιρετικής διαγνωστικής ακριβείας εξετάσεις. Η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, αλλά και η εμπιστοσύνη των ασθενών, καθορίζει την επιτυχία του Διαγνωστικού Κέντρου. 

Σήμερα, η Falireas Medical διαθέτει 4 υποκαταστήματα στις περιοχές Καλαμάτα, Στούπα, Πύλος και προσεχώς στον Μελιγαλά. Καθημερινά πάρα πολλά άτομα εμπιστεύονται τα Διαγνωστικά Φαληρέα για τις ιατρικές εξετάσεις τους. Τα εργαστήρια Falireas Medical είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία και συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και του εξωτερικού. 

Tel: (+30) 2721 101010 

E-mail: helpdesk@falireasmedical.gr 

Website: www.falireasmedical.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου