Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Επίσκεψη Χρονά στο Κέντρο Υγείας Πύλου

 


Το Κέντρο Υγείας Πύλου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς επ’ ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων του θεματικού αντιπεριφερειάρχη σε δομές υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Στο Κέντρο Υγείας Πύλου συζήτησε τα θέματα που απασχολούν τη μονάδα με τον συντονιστή διευθυντή της Μιχάλη Ρεντούλη και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τη δυνατότητα συνδρομής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως “ο κ. Χρονάς επεσήμανε ότι το ιατρικό επάγγελμα ως λειτούργημα που είναι δεν έχει αργίες και τριήμερα και οι ιατροί μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται πάντα στις επάλξεις για να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια στους συμπατριώτες μας. Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας αφού επανέλαβε τόσο στον συντονιστή διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλου Μιχάλη Ρεντούλη όσο και στο προσωπικό του Κέντρου πως θα είναι δίπλα τους σε ό,τι μπορεί να τους βοηθήσει, τους συνεχάρη για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η οποία είναι ιδιαίτερης σημασίας και θα πρέπει να προχωρήσει η περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμισή της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου