Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Τρόφιμα σε απόρους στην Πύλο

 Διανομή προϊόντων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) πραγματοποιεί σήμερα Μεγάλη Τετάρτη ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Η διανομή γίνεται στο Δημαρχείο στην Πύλο, από 8 π.μ. έως 3 μ.μ. 

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι: Είδη παντοπωλείου (ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κονσέρβες, φασόλια), είδη μαναβικής (κρεμμύδια, πατάτες, λεμόνια), κρέατα (χοιρινό, μοσχάρι), καθαριστικά (σκόνη πλυντηρίου, χλωρίνη) κλπ. 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή ΚΕΠ) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Κατά τη διανομή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από την Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου