Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Το καλύτερο τουρνουά γκολφ ενισχύει τη “HOPEgenesis”

 


Με τη συµµετοχή διακεκριµένων στελεχών της ελληνικής και παγκόσµιας ναυτιλίας, επιστρέφει για 8η χρονιά, από 8 έως 11 Σεπτεµβρίου στην Costa Navarino το “Greek Maritime Golf Event”. 

Το καλύτερο τουρνουά γκολφ στην Ελλάδα όπως έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα νέο αγωνιστικό format, καθώς οι συµµετέχοντες του θα διαγωνιστούν σε οµαδικό επίπεδο, σε έναν διήµερο αγώνα shotgun scramble την Παρασκευή 9 Σεπτεµβρίου, στο “The Hills Course” και το Σάββατο 10 Σεπτεµβρίου στο” International Olympic Academy Golf Course”. Περισσότερα από 100 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας θα παίξουν στα δύο νέα signature γήπεδα 18 οπών και θα «διασταυρώσουν» τα µπαστούνια του γκολφ τους για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στη γενική κατάταξη, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις για τους παίκτες που θα σηµειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin. 

Να σηµειωθεί ότι τα τελικά αποτελέσµατα της διοργάνωσης θα προκύψουν µετά την ολοκλήρωση και του 2ου αγώνα του Σαββάτου 10 Σεπτεµβρίου.

 

Γκολφ και ναυτιλία ενώνουν τις δυνάµεις τους για καλό σκοπό 

To “Greek Maritime Golf Event” είναι ένα τουρνουά που διακρίνεται πάντα µεταξύ άλλων και για το κοινωνικό του έργο. Φέτος, η κορυφαία διοργάνωση γκολφ θα ενισχύσει µέσα από τις δράσεις της, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “HOPEgenesis”. 

Πιο συγκεκριµένα κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονοµής των φετινών βραβείων στους νικητές και τις νικήτριες οµάδες αντίστοιχα, το Σάββατο 10 Σεπτεµβρίου, οι συµµετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυµούν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαµορφωθεί. Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “HOPEgenesis”, η οποία δραστηριοποιείται στον τοµέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται µε το θέµα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα έχοντας ως αποστολή της να παρέχει ολοκληρωµένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγµή που µένουν έγκυες έως τη µέρα του τοκετού τους. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, ο Πρόεδρος της” HOPEgenesis”, ∆ρ. Στέφανος Χανδακάς δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούµε το “Greek Maritime Golf Event” για την πολύτιµη συνεργασία µε στόχο τη στήριξη της οικογένειας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα των γυναικών που κατοικούν σε αποµακρυσµένες περιοχές και ακριτικά νησιά της χώρας µας, να φέρουν στον κόσµο τα παιδιά τους. Γνωρίζουµε ότι η κοινωνική ευαισθητοποίηση των διοργανωτών είναι πολυετής και σηµαντική και είµαστε ευγνώµονες που φέτος επέλεξαν να συνεισφέρουν στο έργο µας ενάντια στην υπογεννητικότητα». 

Το “Greek Maritime Golf Event”, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί  πρωτοβουλία του αναγνωρισµένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το πολυβραβευµένο sports marketing agency της ActiveMedia Group. 

Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριµένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας. 

Η διοργάνωση θα πραγµατοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισµού και της Ελληνικής Οµοσπονδίας Γκολφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου