Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Υπερυχοτομογράφος στο ΚΥ Πύλου

 Μετά τις άοκνες προσπάθειες του συμπατριώτη μας και πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατακυρώθηκε, πριν λίγες ημέρες σε εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων, η προμήθεια ενός υπερυχοτομογράφου για το ΚΥ Πύλου και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση των ιατρών του ΚΥ.

7 σχόλια:

  1. Ακόμα περιμένουμε κι εκείνο το αυτόματο ακτινογραφικό μηχάνημα που είχε κατακυρώσει πριν δυο χρόνια! Ρε μας δουλελεύετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://kpylos.blogspot.com/2020/11/blog-post_70.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα το περιμένουμε... (Λινκ από πάνω)
    Φχαριστούμε Αντώνη. Είσαι υπέροχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μηχάνημα είναι έτοιμο προς χρήση. Απαιτείται η πρόσληψη τεχνολόγου, και εκεί έγκειται η καθυστέρηση λειτουργίας του. Η πρόσληψή του όμως ακολουθεί την γενικότερη πολιτική των προσλήψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού έχει δυνατότητα λειτουργίας και χωρίς ακτινολόγο. Συ είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον χειρισμό χρειάζεται τεχνολόγος. Το μηχάνημα δεν θα λειτουργεί μόνο του. Για την αξιολόγηση τα αποτελέσματα θα δίνονται μέσω του Νοσοκομείου της Καλαμάτας. Αυτό είχα πει εγώ. Δεν θα χρειάζεται πρόσληψη ακτινολόγου εννοούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρειάζεται ή δε χρειάζεται τεχνολόγος ακτινολόγος τελικά? Μας μπέρδεψες. Γενικά πάντως καλό είναι να τελειοποιείται ένα έργο και μετά να ανακοινώνεται. Μη γινόμαστε σαν τον Αλέξη που έκανε εγκαίνια Μετρό με εκδοτήρια εισιτηρίων από μουσαμάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή