Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Το εορταστικό πρόγραμμα στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

 


Σε τέσσερα επίπεδα θα κινηθεί το φετινό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στο Δήμο Πύλου – Νέστορος. Οσον αφορά τα δέντρα, αυτά θα φωταγωγηθούν: το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στο Βασιλίτσι στην Πλατεία Μπίζου στις 5 μ.μ., στην Ασίνη στην Πλατεία στις 6 μ.μ και την Κυριακή 4 Δεκέμβρη στην Κορώνη στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στις 6 μ.μ.

Εκεί θα ανέβει παιδική θεατρική παράσταση και θα ψαλλούν κάλαντα. Στη μουσική επιμέλεια θα είναι ο Γιάννης Σταθόπουλος και θα παρουσιαστούν χοροί λάτιν και τάνγκο από την ομάδα του Γιώργου Νικολακόπουλου.

 

Ακολουθούν οι φωταγωγήσεις: τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο Βλαχόπουλο στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ., όπου θα ανέβει και η παράσταση “Christmas Show”. 

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στου Χανδρινού στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. θα ανέβει το “Christmas Show”. Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στη Μεθώνη στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. ο κόσμος θα διασκεδάσει με το “Christmas Show” και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην Πύλο στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στις 7 μ.μ. αρχίζει η μεγάλη συναυλία με τον Πασχάλη σε ένα πάρτι γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες. 

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στη Χώρα στην αυλή του Ναού Αγίου Γεωργίου στις 7 μ.μ. αρχίζει η συναυλία swing, jazz, bossa nova και pop-rock από την Χριστίνα Γκόλια. 

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Χαρακοπιό στην Κεντρική Πλατεία στις 5 μ.μ. τα παιδιά θα διασκεδάσουν με το “Κουκλοθέατρο με τις “Στρίγκλες”” και θα ακούσουν μουσική από την παιδική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα. Οι εκδηλώσεις για τους μαθητές των σχολείων θα γίνουν ως εξής: η παράσταση “Σχολική επίσκεψη” με ανιματέρ και διαδραστικά παιχνίδια ανεβαίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μεθώνης, στις 9 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Φοινικούντας και στις 11.30 π.μ. στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου. 

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. θα ανέβει η ίδια στο Δημοτικό Σχολείο Κορώνης και στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χαρακοπιού, όπως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας, στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχόπουλου και στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χανδρινού. 

Οσον αφορά τη θρησκευτική μουσική, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Κορώνη στο Ναό Αγίου Δημητρίου στις 6 μ.μ. ξεκινά η εκδήλωση με τους “Αινούντες” υπό τη διεύθυνση Κυριάκου Κισκηρέα και με Τμήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μεσσηνίας υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Σιάχου. Τέλος, σόου με σαπουνόφουσκες – ξυλοπόδαρο και βίντατζ ποδήλατο θα γίνει στη Χώρα στις 19 Δεκεμβρίου στο χώρο εξωτερικά του Ναού Αγίου Γεωργίου στις 6 μ.μ., στη Μεθώνη στις 20 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. και στην Πύλο στις 21 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στις 6 μ.μ. Η παιδική θεατρική παράσταση “Ο μολυβένιος Στρατιώτης” θα παιχτεί στην Κορώνη στις 22 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου στις 8 μ.μ., στη Μεθώνη 23 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 8 μ.μ. και στη Χώρα στις 24 στον κινηματογράφο “Rex” στις 8 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου