Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Εκοψε πίτα η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία

 


Την πίτα της έκοψε το Σάββατο, η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Rex”, σε εκδήλωση που εντάχθηκε στις προγραμματισμένες δράσεις για το “Έτος Μαρίας Κάλλας” του 2023. 

Η εκδήλωση οργανώθηκε με πολύ φροντίδα και ιδιαίτερη αγάπη από τα μέλη του Δ.Σ., με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας. 

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος και αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, ο οποίος χαιρέτισε και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, ενώ ο συμπρόεδρος και δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος χαιρέτισε και προσέφερε στην Χριστίνα Γεωργακίλα το δώρο από το φλουρί που της έτυχε. 

Παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πελοποννήσου Άννα Καλογεροπούλου, οι πρόεδροι του Νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου, του Ελληνικού Συλλόγου “Μαρία Κάλλας” Λιάνα Σκουρλή, του Ελληνο- Ευρασιατικού Συνδέσμου και πρόξενος του Ουζμπεκιστάν Ξενοφών Λαμπράκης, της ΟΕΒΕ Μεσσηνίας Γιώργος Καπερώνης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ύπατος κυβερνήτης AHEPA, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Περικλής Ξηρογιάννης, ο πρόεδρος Γονέων του Κέντρου Ημέρας Κώστας Σαραβελάκης και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου