Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Κατά της παραχώρησης της μαρίνας Πύλου ο Ηλίας Κανάκης

 Κατά της παραχώρησης της μαρίνας της Πύλου τάσσεται με ανάρτηση του στο Facebook o αντιδήμαρχος Πύλου – Νέστορος Ηλίας Κανάκης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα, χωρίς να τον κατονομάζει, «νεκροθάφτη» τον επιχειρηματία Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο. Κανένας όμως δεν γνωρίζει αν ο κ. Κανάκης εκφράζει προσωπικές θέσεις, η τις απόψεις της δημοτικής αρχής του Τάκη Καρβέλα και της παράταξης που θα διεκδικήσει την εκλογική νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου. Υπενθυμίζομε ότι πέρσι το Σεπτέμβριο οι παρατάξεις του κ. Καρβέλα και του κ.Κανάκη ένωσαν τις δυνάμεις και ότι θα συνεργαστούν και στις επόμενες εκλογές. 

Ο κ. Κανάκης έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook (σ.σ. η σύνταξη και η ορθογραφία είναι του κ. Κανάκη): «Ο νεκροθάφτης…που θα έσωζε την πυλο και την ευρύτερη περιοχή αγοράζει τα πάντα έναντι πινακίου φακής ,και κλάμα οι χήρες….της περιοχής….και ολα αυτά για 550,000€. Ο δημος έχει ηθική υποχρέωση να ξεκινήσει άμεσα ενέργειες για να σταματήσει αυτό το γραφείο τελετών να λυμένεται άλλο την περιοχή». 

Θ.Λ.


3 σχόλια:

  1. Ο τίτλος δε συνάδει με το κείμενο. Είναι άδικο να παραπληροφορείται ο κόσμος λόγω των δικών σας σκοπιμοτήτων. Πάντα πίστευα οτι η ερασιτεχνική δημοσιογραφία θα έπρεπε να είναι πιο καθαρή γιατί γίνεται από μεράκι και αγάπη. Δυστυχώς για άλλη μια φορά πέφτω έξω.

    Στο δια ταύτα...δε συμφωνώ με τις κατά καιρούς απόψεις του κ. Κανάκη αλλά εδώ οφείλω να τον υπερασπιστώ...μιας και ο άνθρωπος απλά αναφέρει οτι η Μαρίνα δεν πρέπει να δοθεί τσάμπα στον οποιονδήποτε...γιατί απλά μια μαρίνα θα έπρεπε να αξιολογείται πολύ παραπάνω από ενα οικόπεδο στο βουνό. 500.000 ή ακόμα και 1,5 εκ. σύμφωνα με άλλα δημοσιευματα.... ναι σαφώς είναι ξεπούλημα και με τη βούλα. Δε διακρίνω ομως πουθενά άρνηση αξιοποίησης της στα λογια του κ.Κανάκη.

    Μάθετε να είστε αντικειμενικοί και να μην παραπληροφορειτε τον κοσμάκη με τις ιδιοτέλειες σας.

    Πολύ κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ σχολιαστή, αν δεν ήσουν απρόσεκτος θα έβλεπες πως το κείμενο είναι γραμμένο από επαγγελματία δημοσιογράφο και όχι από ερασιτέχνη. Επομένως βιάστηκες να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Το κείμενο υπογράφει δημοσιογράφος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή