Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO Μεγαλοξενοδόχοι της Marriott στη Μεσσηνία

 


Εκατοντάδες μεγαλοξενοδόχοι από όλη την υφήλιο, τα ξενοδοχεία των οποίων είναι ενταγμένα στο δίκτυο της Marriott, συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας στην Costa Navarino, στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργάνωσε η παγκόσμια αλυσίδα. 

Η επιλογή της Costa Navarino, τα δωμάτια της οποίας παρουσίασαν υψηλότατη πληρότητα δεν υπήρξε τυχαία. Υποδηλώνει την θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και αποτελεί προπομπό για τις νέες μονάδες που δημιουργούνται αρχικά στη Γιάλοβα και στη συνέχεια στον Ριζόμυλο.

 

Φυσικά τα έμμεσα κέρδη στην προβολή της Μεσσηνίας έρχονται ως φυσικό επακόλουθο, καθώς οι μεγαλοξενοδόχοι της Marriott που γνώρισαν το συγκρότημα που οραματίστηκε και πραγματοποίησε ο καπετάν Βασίλης και συνεχίζουν τα παιδιά του με την ΤΕΜΕΣ, θα μιλούν με κάθε ευκαιρία στους διάφορους κύκλους. 

Τόσο από πλευράς της Costa Navarino όσο και από την Marriott κρατήθηκε το συνέδριο σε χαμηλά επίπεδα δημοσιότητας, καθώς το βασικό του αντικείμενο ήταν οργανωτικά και λειτουργικά θέματα των ξενοδοχείων που βρίσκονται στην ομπρέλα της Marriott αλλά και η αντιμετώπιση των μελλοντικών αναγκών του κλάδου. Ε

κείνο βέβαια που αποτελεί σημείο αναφοράς για να μπορούμε να βλέπουμε την Μεσσηνία να συζητείται σε παγκόσμια φόρα υψηλού επιπέδου, είναι να δούμε την ολοκλήρωση του δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη και την παραχώρηση του Αεροδρομίου κάτι που υπολογίζεται -καλώς εχόντων των πραγμάτων- να γίνει μέσα στο 2027.

1 σχόλιο:

  1. Συγκέντρωση Κυριακή 18/06, 11:00 στην Κεντρική Πλατεία Πύλου.

    Το πολύνεκρο ναυάγιο, με θύματα εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Πύλου, δεν είναι η κακιά στιγμή, ούτε απλά έτυχε.

    Εμείς, σαν πολίτες Πύλου-Νέστορος φωνάζουμε δυνατά! Είναι Έγκλημα! Έχουν μετατρέψει τη Μεσόγειο στο μεγαλύτερο
    θαλάσσιο νεκροταφείο του κόσμου.
    Αφού πρώτα ρημάζουν ολόκληρες χώρες και λαούς , έπειτα δεν δέχονται τους κατατρεγμένους. Χτίζουν φράχτες, κάνουν push backs, καλλιεργούν τον καθημερινό ρατσισμό ενώ δεν δέχονται τις αιτήσεις ασύλου. Δυσχεραίνουν την πορεία προς τη Δύση.

    Όλο αυτό αναγκάζει πρόσφυγες& μετανάστες να ακολουθήσουν μακρύτερες και επικίνδυνες διαδρομές .

    Έτσι οδηγούμαστε σε τέτοια θανατικά! Οι διακινητές και τα κυκλώματα τρίβουν τα χέρια τους με τέτοιες πολιτικές! Στοιβάζουν τους Ανθρώπους έναντι πολλών χρημάτων σε σαπιοκάραβα και τα φουντάρουν στη Μεσόγειο.

    Δηλώνουμε απερίφραστα ότι στεκόμαστε στο πλευρό των προσφύγων&μεταναστών όπως στεκόμαστε στον πλευρό κάθε φτωχού που ξεσπιτώνεται, που χάνει απο τον πόλεμο και την ανέχεια την οικογένεια του και τους φίλους του.
    Δεν θα συνηθίσουμε τέτοιους θανάτους! Ούτε στο Φέαρ των Οινουσών, ουτε στα Τέμπη, ουτε πουθενά! Αγωνιζόμαστε ενάντια στον σύστημα που τους γεννά!

    Κίνηση Πολιτών Πύλου-Νέστορος με Αλληλεγγύη και Ενσυναίσθηση
    Αντιφασιστική Ομάδα Φεστιβάλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή