Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO Με Γιοακίµ Νοά ξεκίνησε το NBA Basketball School

 


Με αφορµή την έναρξη του NBA Basketball School στην Costa Navarino, την Πέµπτη πραγµατοποιήθηκε µια µοναδική εκδήλωση, µε τη συµµετοχή του NBA Legend Γιοακίµ Νοά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη του NBA και εκπρόσωποι του NBA International Basketball Operations. Αυτή η ξεχωριστή ηµέρα περιλάµβανε προπόνηση στο γήπεδο µε την καθοδήγηση του βετεράνου Γιοακίµ Νοά ο οποίος είχε παίξει για 13 χρόνια στο NBA και υπέγραψε αυτόγραφα για τους νεαρούς παίκτες, καθώς και εισαγωγή στις θεµελιώδεις αρχές του παιχνιδιού, εκµάθηση τεχνικών και αγώνες 3x3. Στην εκδήλωση, µε αφορµή τους τελικούς 2023 του NBA, οι οποίοι λαµβάνουν χώρα αυτές τις ηµέρες ανάµεσα στις οµάδες Denver Nuggets και Miami Heat, παρουσιάστηκε και το τρόπαιο Larry O’Brien του πρωταθλήµατος. 

«Η εκµάθηση των βασικών αρχών και αξιών του παιχνιδιού από µια νεαρή ηλικία, είναι πολύ σηµαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων για να προοδεύσει κάποιος στο µπάσκετ», είπε ο Γιοακίµ Νοά, NBA Legend.«Καλωσορίζουµε το NBA Basketball School στην Costa Navarino και είµαστε ενθουσιασµένοι που συνεργαζόµαστε µε µια οµάδα που εµπνέει τόσους ανθρώπους σε όλο τον κόσµο. Αυτό το µοναδικό πρόγραµµα δίνει την ευκαιρία σε επίδοξους παίκτες µπάσκετ όλων των ηλικιών, να καλλιεργήσουν δεξιότητες και χαρακτήρα, απολαµβάνοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και αναψυχής», δήλωσε ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος της TEMEΣ Α.Ε., Στέφανος Θεοδωρίδης. 

Το NBA Basketball School στην Costa Navarino απευθύνεται σε νεαρούς παίκτες 6-18 ετών και σε ενήλικες, ενώ αποτελεί την πρώτη συνεργασία του NBA µε έναν τουριστικό προορισµό στην Ευρώπη. Ήδη, µέσα σε λιγότερο από ένα µήνα από την έναρξη του προγράµµατος, πάνω από 500 οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συµµετοχής, µε τις θέσεις να συµπληρώνονται γρήγορα. Το πρόγραµµα προσφέρει συµµετοχή από 1 έως 6 ηµέρες και περιλαµβάνει προπονήσεις στο γήπεδο, ανάπτυξη δεξιοτήτων και εκµάθηση τεχνικών του µπάσκετ για όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου