Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ 37χρονος νεκρός από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα


 Ένας 37χρονος από τ; Καμάρια της Φοινικούντας ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στη Μαρίνα της Πύλου, μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα, στην περιοχή του μόλου. Το αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι επέβαινε σε αυτό ακόμα ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 7 το βράδυ περαστικοί άκουσαν μαρσαρίσματα και σπινιαρίσματα πριν δουν ένα αυτοκίνητο στη θάλασσα και ειδοποιήσουν τις Αρχές. Στο σημείο άμεσα μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ενημερώθηκαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλου, το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας, καθώς και ιδιώτης δύτης. 

Μάλιστα, πριν πάει ο δύτης, ένας λιμενικός και ένας ιδιώτης έπεσαν στο νερό και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Όμως, σύμφωνα με αναφορές, το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει και ο οδηγός απεγκλωβίστηκε τελικά από τον ιδιώτη δύτη, τον οποίο βοήθησε για να τον ανασύρουν στη στεριά το στέλεχος του Λιμεναρχείου Πύλου, που είχε και νωρίτερα βουτήξει. 

Ο 37χρονος οδηγός, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα και το αυτοκίνητο. 

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Πύλου. 

Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου