Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΕΝΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η COSTA NAVARINO Με πτήση από Μόναχο άνοιξε η τουριστική σεζόν


 Με την πτήση της Aegean από Μόναχο άνοιξε χθες η ταξιδιωτική σεζόν στην στον Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» ενώ από το Σάββατο η Scandinavian Airlines  θα συνδέει τη Στοκχόλμη με την Καλαμάτας. 

Χθες βράδυ με την πρώτη διεθνή πτήση που έφτασε στην Καλαμάτα αφίχθησαν 105 επιβάτες, τους οποίους μεταξύ άλλων υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας. Χθες άνοιξε τις πύλες του και το ξενοδοχείο "The Westin Resort" στην Costa Navarino, ενώ σήμερα θα υποδεχθούν τους πρώτους παίκτες τα γήπεδα γκολφ The Dunes Course, The Bay Course, The Hills Course και το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course.

 

Σύμφωνα επίσης με το προγραμματισμό της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. το “Mandarin Oriental” ανοίγει την 1η Απριλίου, το “The Romanos, a Luxury Collection Resort” στις 25 Απριλίου και το “W Costa Navarino”στις 3 Μαΐου. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό για την φετινή σεζόν 21 αεροπορικές εταιρείες θα συνδέουν το αεροδρόμιο της Καλαμάτας με ισάριθμους αερολιμένες ευρωπαϊκών πόλεων και το Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα η Καλαμάτα θα συνδέεται αεροπορικώς με 4 πόλεις της Γαλλίας (Παρίσι, Λυών, Λιλ, Ναντ), 3 της Γερμανίας (Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ), 3 του Ηνωμένου Βασίλειου (Λονδίνο, Μάντσεστερ , Μπέρμιγχαμ), 2 της Ελβετίας (Γενεύη, Ζυρίχη) 2 της Αυστρίας (Βιέννη, Ίνσμπρουκ) και με μία πόλη της Ολλανδίας (Άμστερνταμ), της Ιταλίας (Μπέργκαμο), της Σουηδίας (Στοκχόλμη), της Νορβηγίας (Όσλο), της Δανίας (Κοπεγχάγη), της Φινλανδίας (Ελσίνκι), της Πολωνίας (Κατοβίτσε) και του Ισραήλ (Τελ Αβίβ). 

Θ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου