Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO Αντίστροφη µέτρηση για τον γάµο του Γιάννη Αντετοκούνµπο

 


Αντίστροφη µέτρηση για τον λαµπερό γάµο του Γιάννη Αντετοκούνµπο µε τη σύντροφό του και µητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, µε το ζευγάρι να επισηµοποιεί τη σχέση του στη Μεσσηνία.

Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεµβρίου στην Costa Navarino το ζευγάρι πρόκειται µαζί µε τις οικογένειές τους, αλλά και µε τους περίπου 200 καλεσµένους τους να γιορτάσουν µε ένα τριήµερο πάρτι τον γάµο τους, που σύµφωνα µε το “Πρώτο Θέµα” δεν θα είναι ούτε θρησκευτικός (ο Γιάννης είναι Ορθόδοξος και η Μαράια Καθολική), αλλά ούτε και κλασικός πολιτικός. 

Πρόκειται “για µια υβριδική τελετή στην οποία οι δύο σύντροφοι θα δεσµευτούν να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους µαζί και η οποία θα λάβει χώρα το απόγευµα της 31ης Αυγούστου στην παραλία του ξενοδοχείου «W» στο Costa Navarino”.

 

ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ 

Ανάµεσα στους 200 καλεσµένους του ζευγαριού πρόκειται να είναι και περίπου 30 VVIP (Very Very Important Person), όπως ο αστέρας του NBA Λεµπρόν Τζέιµς, η θρυλική τενίστρια Σερένα Γουίλιαµς, αλλά και ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς Πίτερ Φέιγκιν. Παρών αναµένεται να είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης µε τη σύζυγό του Μαρέβα, όχι όµως και ο Κιλιάν Εµπαπέ, ο οποίος αν και καλεσµένος δεν είναι σε θέση να βρεθεί στη Μεσσηνία λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων µε τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πολλοί από τους επιφανείς καλεσµένους αναµένεται να προσγειωθούν µε ειδικές πτήσεις στο Αεροδρόµιο “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” της Καλαµάτας και από εκεί µε ελικόπτερο της Costa Navarino να προσγειωθούν απευθείας στο πολυτελές resort. 

ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ… ΠΑΙ∆ΙΑ 

Αναµφισβήτητα όλα όσα θα λάβουν χώρα το τριήµερο στην Costa Navarino αποτελούν σηµαντικές και φυσικά χαρούµενες στιγµές για το ζευγάρι και τους οικείους τους, αλλά σε καµία περίπτωση δεν θα ήθελαν, όπως σηµειώνει το “Πρώτο Θέµα”, να διαρρεύσουν στα social media, βίντεο και φωτογραφίες, χωρίς τη δική τους έγκριση. 

Ετσι φαίνεται ότι θα ζητηθεί από τους παριστάµενους να απαλλαγούν από τα κινητά τους τηλέφωνα για την διάρκεια της τελετής, ενώ φαίνεται πως το ζευγάρι έχε µεριµνήσει να υπάρχουν διαπιστευµένοι φωτογράφοι για να απαθανατίσουν όλα όσα για γίνουν και να καταγράψουν τις ευτυχισµένες στιγµές µε τους λαµπερούς τους καλεσµένους. 

Οι καλεσµένοι όµως απαγορεύεται να συνοδεύονται και από τα παιδιά τους, κάτι για το οποίο έχουν ήδη ενηµερωθεί µε την λήψη του προσκλητηρίου για τον γάµο, που σε κάθε περίπτωση πρόκειται να αποτελέσει έναν από τα σηµαντικά θέµατα του κοσµικού ρεπορτάζ για το προσεχές διάστηµα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου