Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΡΙΗΜΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ Παγκόσµια προβολή για τη Μεσσηνία

 


Με µία λαµπερή γιορτή στον ειδυλλιακό χώρο του Navarino Hills µε θέα τον όρµο του Ναβαρίνου ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το τριήµερο πάρτι για τον πολυσυζητηµένο γάµο του Γιάννη Αντετοκούνµπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ, που αποτέλεσε αφορµή για παγκόσµια προβολή της Μεσσηνίας, καθώς ακόµα και διεθνή µέσα ενηµέρωσης αναφέρθηκαν στο γεγονός.

Μετά από µία δεκαετία κοινής ζωής και την απόκτηση τον τριών παιδιών τους, του 4χρονου Λίαµ, του 3χρονου Μάβερικ και της 11 µηνών Εύας, το διάσηµο ζευγάρι επέλεξε τη ∆υτική Μεσσηνία και την Costa Navarino για να επισφραγίσουν µπροστά σε εκλεκτούς καλεσµένους τη σχέση τους. 

Ανάµεσα στους περίπου 200 καλεσµένους ήταν και περίπου 35 άτοµα, που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των VVIP (Very very important person) όπως οι “βασιλιάς” του NBA Λεµπρόν Τζέιµς, η θρυλική τενίστρια Σερένα Ουίλιαµς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, o τρεις φορές All Star του NBA συµπαίκτης του Γιάννη στους Μπακς και πλέον κουµπάρος του Κρις Μιντλετον και άλλοι NBAers όπως οι Τζρου Χόλιντεϊ και Γουέσλι Μάθιους. Παρόντες επίσης ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης µε τη σύζυγό του Μαρέβα και µέλη της οικογένειάς τους, ο χάλκινος Ολυµπιονίκης Εµµανουήλ Καραλής και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Βασίλης Σπανούλης µε τη σύζυγό του Ολυµπία Χοψονίδου. 

Το τριήµερο του γάµου ξεκίνησε αργά το απόγευµα της Παρασκευής µε το “White Party” στο W της Costa Navarino, όπου οι καλεσµένοι κλήθηκαν να παραστούν ντυµένοι στα λευκά και το ζευγάρι να καταφθάνει στον χώρο της γιορτής µε ταχύπλοο σκάφος. 

To Σάββατο ακολούθησε το “Nigerian Party”, όπου πολλοί εκ των καλεσµένων εµφανίστηκαν ντυµένοι µε παραδοσιακές φορεσιές της Νιγηρίας σε µία επιθυµία του ζευγαριού να τιµηθεί µε αυτόν τον τρόπο η καταγωγή της οικογένειας Αντετοκούνµπο από την αφρικανική χώρα. 

Το πρωί της Κυριακής στην Costa Navarino πραγµατοποιήθηκε µία τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο µε τους υπόλοιπους καλεσµένους να έχουν την ευκαιρία για στιγµές χαλάρωσης στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότηµα, ενώ χθες το απόγευµα στις εγκαταστάσεις γκολφ του Navarino Hills έκλεισε το λαµπερό τριήµερο, που αποτέλεσε µία πρώτης τάξης ευκαιρία για διεθνή προβολή της Μεσσηνίας.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Α∆ΙΑΚΡΙΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ 

Το ζευγάρι θέλοντας να κρατήσει τις οικογενειακές στιγµές µακριά από τα αδιάκριτα βλέµµατα και τα φώτα της δηµοσιότητας έλαβε διάφορα µέτρα, όπως να µην επιτραπούν τα κινητά τηλέφωνα στους προσκεκληµένους κατά τη διάρκεια των τελετών. Ετσι κατά τη διάρκεια του τριηµέρου ήταν µετρηµένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα posts και τα stories στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Εξουσιοδοτηµένοι φωτογράφοι κάλυπταν επισήµως όλες τις εορταστικές στιγµές του τριηµέρου, ενώ παραµένει άγνωστο εάν τελικά θα δηµοσιοποιηθούν σε επόµενο χρόνο στιγµές από όλα όσα έλαβαν χώρα αυτές τις µέρες. 

∆.Πλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου