Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Εκσκαφές με εκρηκτικά στις στροφές πριν την Πύλο

 


Εκσκαφές με χρήση εκρηκτικών πλησίον του εθνικού δρόμου Ριζόμυλου - Πύλου, στο τμήμα μεταξύ διασταύρωσης Στενωσιάς και Πύλου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του έργου οδικού άξονα από τον κόμβο Ζαφείρη έως τη Μεθώνη, που υλοποιείται με ΣΔΙΤ. 

Για το λόγο αυτό η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, με απόφαση της αναπληρωτού διευθυντή Κωστούλας Χριστοπούλου, με βαθμό αστυνομικού υποδιευθυντή, ενέκρινε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της εθνικής οδού 82 Καλαμάτας - Πύλου, από χιλιομετρική 39+300 έως χ.θ. 40+400, μήκους 1.100 μέτρων.

 

Οι ρυθμίσεις θα διεξάγονται από τις 12 έως τις 12.30 το μεσημέρι ώρα και θα έχουν διάρκεια 10 λεπτών, με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα. Η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται ανά δύο μέρες, έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εκσκαφές των πρανών. 

Η απόφαση ισχύει για το χρονικό διάστημα από 25 Οκτωβρίου έως τις 31 Μαρτίου 2025, ενώ σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αρθούν πριν από τον καθορισμένο χρόνο. 

Στο τμήμα αυτό, στις στροφές πριν την Πύλο, στα πλαίσια του έργου του οδικού άξονα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη αναμένεται να κατασκευαστούν 3 μεγάλες γέφυρες. 

Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου