Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Aποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι του Δήμου Μελιγαλά, θα τελέσει σήμερα στις 11 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Και στις 12.40 ο κ. Παπούλιας θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης στο Δήμο Καλα-μάτας.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα φθάσει στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας στις 10 το πρωί, όπου θα τον υποδεχθούν ο Τάσος Καλαμπόκης, πρόεδρος του Συλλόγου «Αντάμωμα Απανταχού Πελοποννησίων Θ. Κολοκοτρώνης Ραμοβούνι Μεσσηνίας» και οι τοπικές αρχές.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο Ραμοβούνι περιλαμβάνει: Τρισάγιο στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, χαιρετισμό και καλωσόρισμα από τον Τ. Καλαμπόκη, αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Θ. Κολοκοτρώνη από τον κ. Παπούλια, κατάθεση στεφά-
νου και ομιλία από τον ιστορικό - συγγραφέα Σαράντο Καργάκο με θέμα «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: ο άνθρωπος και οραματιστής».
Στις 12.35 το μεσημέρι θα γίνει η υποδοχή του Προέδρου στο Δημαρχείο Καλαμάτας από το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας. Θα ακολουθήσει η τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη Καλαμάτας.
Στις 2 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο “Ελίτ” θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας στις 3 το απόγευμα.
* Στις εκδηλώσεις δε θα παραστεί ο βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του Λένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου