Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΔΩΡΙΟ 1-0 (01-12-07)


Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Σάββατο ο Τσικλητήρας Πύλου αφού σε ένα ακόμη παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε άριστα τον παράγοντα έδρα και επικράτησε με 1-0 του Δωρίου.
Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου πέτυχε στο 35’ ο Φώτης Διακουμής όταν μετά την σέντρα του Διον. Καλδή έπιασε το δυνατό σουτ και πέτυχε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, όταν είχαν δοκάρι με τον Λύγγρη αλλά και 2-3 καλές ακόμη ευκαιρίες για γκολ.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες με τον Στ. Γκότση και τον Αλεξόπουλο οι οποίοι νικήθηκαν από τον πολύ καλό Σταθά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τον Γιαννέτσο και την Παναγέα.
Τ Σ Ι Κ Λ Η Τ Η ΡΑ Σ ΠΥΛΟΥ: Σταθάς, Κουφός (84’ Π. Καλδής), Ν. Διαμαντόπουλος, Β. Διαμαντόπουλος, Ι. Κατσιγιάννης, Μαραγκός, Δούνιας, Κωστάκος (60’Λύγκρης), Διακουμής, Γ. Καλδής, Διον. Καλδής.
ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Τσιαμπούρης (55’ Νάκος), Λόντος (80’ Βλάμης), Ραπτέας, Δούβος (46’ Ι. Γκότσης), Στ. Γκότσης, Αλεξόπουλος, Κουτίβας, Κωστέας, Οικονόμου, Βασιλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου