Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ -ΑΟ ΦΑΡΑΙ 0-2

Μεγάλη νίκη με Μπαστακό, Αλεξανδρόπουλο

Αίσθηση προκάλεσε χθες το νικηφόρο πέρασμα του Φαραί μέσα από την Πύλο. Οι γηπεδούχοι εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του Ηλία Νικολόπουλου και το γεγονός ότι έμειναν με δέκα παίκτες, ήδη από το 15ο λεπτό, σίγουρα διευκόλυνε το έργο των Καλαματιανών. Ο Φώτης Διακουμής άφησε πολύ νωρίς το ματς, με δύο κίτρινες κάρτες σε λίγα λεπτά (για διαμαρτυρία και παρακώλυση στην εκτέλεση φάουλ).
Η αριθμητική διαφορά παικτών επηρέασε καταλυτικά τη συνέχεια των γηπεδούχων του Μιχάλη Ζάγκου και η ομάδα του Κώστα Καρλαύτη, χωρίς να ικανοποιήσει με τη δική της εμφάνιση, υποβοηθούμενη και από την θεά τύχη, πήρε ένα ακόμη σημαντικό 3ποντο.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ 75’ με μακρινό φάουλ που εκτέλεσε ο Άγγελος Μπαστακός (ο Σταθάς ξεγελάστηκε από τις προσπάθειες συμπαικτών και αντιπάλων για κεφαλιά). Στο 81’ ο ΑΟ Φαραί «κλείδωσε» τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ που σημείωσε ο νεοεισελθείς Αλεξανδρόπουλος, με κοντινό σουτ.
Η Πύλος διαμαρτύρεται για την προσπάθεια του Φώτη Διακουμή στο 15’, κατά την οποία η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και υποστηρίζουν ότι η μπάλα πέρασε στη συνέχεια τη γραμμή του τέρματος, ενώ ζήτησαν κι ένα πέναλτι σε απόκρουση αμυντικού.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σταθάς, Κουφός, Ν. Διαμαντόπουλος (46’ Μαραγκός), Ι. Κατσιγιάννης (46’ Κωστάκος), Β. Διαμαντόπουλος (77’ Διον. Κατσιγιάννης), Δούνιας, Γουρνάς, Λυμπερόπουλος, Καλδής, Λακριντής, Διακουμής.
ΑΟ ΦΑΡΑΙ: Γαϊτανάρος, Παντσιώτης, Σερεμέτης, Τσάκωνας, Αναστασόπουλος, Άγγ. Μπαστακός, Μωράκης, Παναγιωτόπουλος, Ψωρομύτης, Κουτουμάνος (76’ Αλεξανδρόπουλος), Στασινός (84’ Στ. Μπαστακός).
"ΘΑΡΡΟΣ" 20/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου