Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΜΕΘΩΝΗ 1-0: Συνέχισε την καλή του πορεία

Ο Τσικλητήρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Πυλίας που έγινε το Σάββατο καθώς επικράτησε στο γήπεδο της Πύλου με 1-0 της Μεθώνης και συνέχισε την καλή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου διατηρήθηκε έτσι στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα ενώ πήρε και την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από την Μεθώνη με το ίδιο σκορ.
Η Μεθώνη από την πλευρά της, εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.
Το χθεσινό ματς ήταν μοιρασμένο σε όλη σχεδόν την διάρκειά του με τους φιλοξενούμενους να
έχουν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και να φτάνουν κοντά στο γκολ με τους Μαθιόπουλο και Κάππο. Οι δύο γρήγορες αλλαγές της Πύλου βοήθησαν τους γηπεδούχους να γίνουν πιο επιθετικοί και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τσικλητήρας μπήκε δυνατά στο γήπεδο αναζητώντας το γκολ. Στο 50’ ο Λυμπερόπουλος είχε δοκάρι για την ομάδα της Πύλου, δύο λεπτά αργότερα έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία για γκολ, όμως στο 60’ ο Π. Καλδής δεν αστόχησε και με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ πέτυχε το 1-0.
Η Μεθώνη προσπάθησε να αντιδράσει στο διάστημα που απέμενε χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σώκαλης με βοηθούς τους Κυριακόπουλο, Δεγγεστίνο.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σταθάς, Λακριντής (35’ Λύγγρης), Β. Διαμαντόπουλος, Κατσούλης, Κουφός, Μαραγκός, Γουρνάς, Δούνιας, Λυμπερόπουλος, Κωστάκος, Δ. Καλδής (55’ Π. Καλδής - 80’ λ.τ. Δ. Κατσίγιαννης).
ΜΕΘΩΝΗ: Μπακολέας, Σεφεράσι, Μάνγκελ, Κ. Μιχόπουλος, Τσώνης (75’ Μ. Μιχόπουλος), Τσίχλης, Κάππος, Ρούσσος, Μαθιόπουλος (60’ Στρατικόπουλος), Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου