Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Το Μάιο αρχίζουν συνδέσεις αποχέτευσης

Το Μάιο θα γίνουν οι πρώτες συνδέσεις και θα αρχίσει να δουλεύει ο βιολογικός καθαρισμός στην Πύλο. Αυτό το χρονοδιάγραμμα - στόχο παρουσίασε στην “Ε” για το σημαντικό έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων και του βιολογικού ο δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος.
«Υπάρχουν 300 αναμονές έτοιμες για συνδέσεις», είπε ο κ. Χρονόπουλος και παρατήρησε πως πέρα από τις κατοικίες η προτεραιότητα αφορά τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα της πλατείας.
Ο δήμαρχος μάς ενημέρωσε ότι έχει συσταθεί η ΔΕΥΑΠ, που πρόεδρός της είναι ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Κυριακούλης. Εχει προσλάβει και γενικό διευθυντή τον οικονομολόγο Πάνο Ανδριανόπουλο, ενώ αναμένεται να προκηρυχθούν θέσεις χημικού μηχανικού, ηλεκτρολόγου, υδραυλικού και εργατών. Ο κ. Χρονόπουλος επεσήμανε ότι η ΔΕΗ κάνει τις τελευταίες συνδέσεις των αντλιοστασίων, ενώ έχει γίνει η σύνδεση του ρεύματος στη μονάδα του βιολογικού.
«Είναι από τα σημαντικότερα έργα που θα δώσει πνοή στην πόλη και στο δήμο», είπε ο δήμαρχος και σημείωσε: «Μετά από τόσα χρόνια κατασκευής υπάρχει αγωνία για τη λειτουργία. Το έργο θα βελτιώσει την εικόνα της Πύλου στους επισκέπτες. Και με τη σύνδεση της ΠΟΤΑ στη Γιάλοβα ο βιολογικός θα γίνει και λειτουργικός».
Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 29/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου