Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

ΠΛΗΡOΤΗΤΑ 80% ΣΤΗ ΓΡΑΜΜH ΚΑΛΑΜAΤΑ - ΗΡAΚΛΕΙΟ

Μεγαλύτερο αεροπλάνο και σύνδεση με Αραξο

Πληρότητα 80% παρουσιάζει η πτήση Ηράκλειο - Καλαμάτα - Ηράκλειο και η εταιρεία “Sky Express” σχεδιάζει το Μάιο να βάλει στη γραμμή μεγαλύτερο αεροπλάνο. Από το Νοέμβριο έως σήμερα το δρομολόγιο εκτελεί αεροπλάνο 18 θέσεων και από το Μάιο θα μπει αεροσκάφος 30 θέσεων. Παράλληλα η εταιρεία από το Μάιο σχεδιάζει να συνδέσει αεροπορικώς το Ηράκλειο με την Πάτρα (αεροδρόμιο Αραξου).
H Μαριλένα Τσολομπού, στέλεχος της “Sky Express”, είπε στην “Ε” ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για την πτήση από Ηράκλειο για Καλαμάτα και από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα προς Κρήτη. Οι πτήσεις μάλιστα θα είχαν πληρότητα 100% αν δεν έμεναν κενές θέσεις για λόγους ασφαλείας, είπε η κ. Τσολομπού.
Το 18θέσιο αεροπλάνο της “Sky Express” απογειώνεται κάθε Παρασκευή στις 3.30 το μεσημέρι από Ηράκλειο και προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας στις 4.30 το απόγευμα. Μισή ώρα αργότερα αναχωρεί από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για Κρήτη.
Κάθε Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα το αεροπλάνο απογειώνεται από το Ηράκλειο και προσγειώνεται στην Καλαμάτα 1 ώρα αργότερα, ενώ στις 7.30 το βράδυ αναχωρεί προς Κρήτη. Ολες οι πτήσεις συνεχίζουν από το Ηράκλειο για Ρόδο.
Θ.Λ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 01/02/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου