Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Αλκοόλ πάνω από τα όρια πριν το θάνατο της Στεφανίας ΣΕ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΛΟΒΑΣ

ΑΦΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ

ΟΑλβανός που φέρεται ως ο κύριος ύποπτος για το θάνατο της 50χρονης Βουλγάρας, στη Γιάλοβα, παραμένει άφαντος, ενώ το Λιμεναρχείο Πύλου συνεχίζει την προανάκριση, παίρνοντας καταθέσεις κυρίως από Βούλγαρους, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην
υπόθεση. Οι καταθέσεις επιβεβαιώνουν ότι ο Αλβανός ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την άτυχη Στεφανία, καθώς ήταν αυτός που το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας έφυγε μαζί της για να την πάει με το αυτοκίνητό του στο αγροτόσπιτο, όπου έμενε και φρόντιζε έναν ηλικιωμένο.
Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, καθώς ο λιμενάρχης Χαράλαμπος Μουζάκης στην επικοινωνία μας αρκέστηκε να μας πει: «Παίρνουμε καταθέσεις. Συνεχίζεται η προανάκριση, που είναι μυστική». Στο ερώτημά μας αν υπάρχει εξέλιξη, αν βρέθηκε ή παρουσιάστηκε ο Αλβανός απάντησε: «Είναι θέμα δικό μας και της Αστυνομίας».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παρέα των Βούλγαρων με τον Αλβανό, το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας μετά τις πολλές μπύρες που ήπιαν σε μπαρ της Γιάλοβας, συνέχισαν το ποτό και τη διασκέδαση σε σπίτι Βουλγάρας στην περιοχή. Εκεί ο Αλβανός προθυμοποιήθηκε και η 50χρονη γυναίκα δέχθηκε να την πάει με το αυτοκίνητό του στο αγροτόσπιτο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν δε γνωρίζονταν. Μετά τις 9 το βράδυ και αφού αρκετοί από την παρέα είχαν ξεπεράσει τα όρια από το πολύ ποτό, ο Αλβανός και η Στεφανία έφυγαν με προορισμό το αγροτόσπιτο, 1 χιλιόμετρο από το κέντρο της Γιάλοβας. Από τότε κανείς δεν τους ξαναείδε. Η Στεφανία βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και ο Αλβανός παραμένει άφαντος. Την επόμενη μέρα το πρωί και ενώ είχε ξεκινήσει η αναζήτηση της Βουλγάρας, καθώς δεν πήγε στο αγροτόσπιτο, Βούλγαρος επικοινώνησε με τον Αλβανό στο κινητό του και αυτός του απάντησε πως βρίσκεται τραυματίας από τροχαίο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ότι άφησε κανονικά τη Στεφανία, το προηγούμενο βράδυ, στο αγροτόσπιτο.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 14/03/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου