Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ Η “SKY EXPRESS” Aνώτερη των προσδοκιών η γραμμή Ηράκλειο - Καλαμάτα

“Υπήρχαν ορισμένοι ενδοιασμοί όταν ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο τα αεροπορικά δρομολόγια από το Ηράκλειο στην Καλαμάτα, αλλά τα αποτελέσματα ήταν πολύ ανώτερα από τα προσδοκώμενα”. Τη διαπίστωση αυτή κάνει ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας “Sky Express” Κώστας Μαυρίκης σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Η Ναυτεμπορική”, με αφορμή το σχέδιο αεροπορικής σύνδεσης του Ηρακλείου με την Πάτρα (αεροδρόμιο Αραξου).
Οπως και με την Καλαμάτα, από την 1η Απριλίου η εταιρεία θα έχει 3 πτήσεις την εβδομάδα προς την Πάτρα και μετά την 1η Ιουνίου που θα παραληφθούν τα νέα αεροπλάνα της, το δρομολόγιο από Πάτρα θα συνεχίζει για Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως. Παράλληλα η “Sky Express” προγραμματίζει τη σύνδεση της Πάτρας με νησιωτικούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και σε πρώτη φάση με Ρόδο και Μύκονο.
Οπως σημειώνει ο κ. Μαυρίκης, στόχος της εταιρείας είναι να συνδέσει την περιφερειακή Ελλάδα, αποφεύγοντας το “Ελ. Βενιζέλος” που είναι και ακριβό αλλά δημιουργεί και προβλήματα χρόνου και κόστους.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 12/02/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου