Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Ανύπαρκτη η Τοπική Οργάνωση Πύλου του ΠΑΣΟΚ

Σχετικά με το δημοσίευμα της 8/3/2008 στην εφημερίδα σας του γραμματέα τηςΤ.Ο. Πύλου κ. Ηλία Κανάκη ο οποίος και παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο κατά της διαδικασίας διεξαγωγής των εκλογών από την ΕΚΑΠ και της εφορευτικής επιτροπής και του προέδρου της κ. Χρήστου Στάμου, αναφέρω τα εξής: Επειδή το θράσος τους δεν έχει όρια και η υποκρισία του περισσεύει γνωστοποιώ ως Β‘ γραμματέας Τ.Ο. Πύλου υποψήφια σύνεδρος ότι εγώ στάθηκα ανύπαρκτη κατά την γνώμη του κ. Κανάκη σε μια Τ.Ο. ανύπαρκτη που ποτέ δεν συνεδρίασε, ποτέ δεν είχε ενημέρωση στα μέλη και κάποιες ανακοινώσεις τις έκανε ως Τ.Ο. Πύλου για να πλήξουν βουλευτή. Τις αποφάσεις τις έπαιρνε «δημοκρατικά» ο γραμματέας χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα μέλη της Συντονιστικής και έκπληκτοι έβλεπαν να συνυπογράφουν σε συγκεκριμένη ανακοίνωση. Αυτό αναδεικνύει περίτρανα την ανυπαρξία της οργάνωσης αλλά την ύπαρξη μόνο του γραμματέα κ. Κανάκη. Οπως επίσης και τις λίγες φορές που παρίσταμαι στις συνεδριάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής ενημερωνόμουν από την Νομαρχιακή Επιτροπή και όχι από τον γραμματέα της Τ.Ο. Πύλου. Επίσης εγώ δεν χρειάστηκα πολιτικούς προστάτες όπως ο ίδιος και αυτό το γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία της Πύλου με την στάση μου καθώς και την στάση του κ. Ηλία Κανάκη που στις βουλευτικές εκλογές δεν παρίσταται στις ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών στο δήμο μας ως όφειλε ως γραμματέας της Τ.Ο., αλλά παρίσταται μόνο στον επιλεκτικά εκλεκτό - εκλεκτή του υποψήφια.
Οσο για τις κατηγορίες πως αντέδρασα έτσι επειδή δεν εκλέχθηκα, έχω μάθει να χάνω και να κερδίζω, όμως αντίθετα αυτοί δεν άντεχαν την πιθανή ήττα τους και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα ψηφίζοντας και υπογράφοντας για μέλη που δεν προσήλθαν στην διαδικασία εκλογής συνέδρων. Οσο για την εφορευτική επιτροπή και τον πρόεδρό της επισημαίνω ότι τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής πλαισιώνουν την γνωστή ομάδα του κ. Κανάκη και ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής κ. Χρήστος Στάμου που η σύζυγός του ήταν υποψήφια σύνεδρος και εξελέγη σε αντίθεση με μένα που δεν μου επετράπη η είσοδος στον εκλογικό χώρο από τον κ. Κανάκη διότι ήμουν υποψήφια.
Αυτό είναι κομματική δημοκρατία ή ομαδοποιημένη εκστρατεία εναντίον μου; Αγαπητοί σύντροφοι που εσείς ζείτε στην τοπική κοινωνία του δήμου μας και όχι μόνο, γνωρίζετε πολύ καλά τα παιχνίδια που παίζει ο γραμματέας της Τ.Ο. και η ομάδα του, με αποτέλεσμα να έχουν αδρανοποιήσει πολλά στελέχη του δήμου μας ώστε να μην συμμετέχουν στις διαδικασίες. Σας καλώ όλους στις επικείμενες εκλογές της Τ.Ο. Πύλου να θέσουμε στο περιθώριο αυτούς τους ανθρώπους που οδήγησαν την οργάνωση σε αυτό το επίπεδο.
Ευσταθία Καλύβα
Β‘ γραμματέας
Τ.Ο. Πύλου ΠΑΣΟΚ
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 12/03/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου