Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ: Πρωταθλητής Μεσσηνίας το Γυμνάσιο Πύλου

Το Γυμνάσιο Πύλου είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ Μεσσηνίας στα αγόρια. Στον τελικό που έγινε χθες, σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου, νίκησε την ομάδα του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας με 50 - 41, ημίχρονο 31 - 22. Ηταν ένας όμορφος αγώνας με πολύ καλές προσπάθειες και ωραία καλάθια και από τις ομάδες και άξιο νικητή (με περισσότερες επιθετικές λύσεις) την ομάδα της Πύλου. Μαθητές και των δύο σχολείων υποστήριξαν με πάθος και σε αθλητικά πλαίσια τους συμμαθητές τους. Εξαιρετική ήταν η διοργάνωση του τελικού από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και το Δήμο Πύλου, καθώς υπήρχε μουσική υποστήριξη με το γνωστό μπασκετικό “final count down”. Μέχρι και μαζορέτες υπήρχαν από κοπέλες - μαθήτριες του Γυμνασίου Πύλου.
Διαιτητές του τελικού ήταν οι Σωτηρόπουλος και Χαντζάρας. Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μπαλαφούτης, η διευθύντρια του Γυμνασίου Πύλου Ευαγγελία Καμπούρη, ο υποδιευθυντής του 1ου Στάθης Ψυχογιόπουλος και ο προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής Αργύρης Ζαμανάκης.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΛΟΥ (Σουρή): Τσαγκάρης 2, Τσίτσος 4, Αρβανίτης 3, Μπιλάλι 17 (1τρ.), Νικολακόπουλος, Καλδής 17, Μαντογιάννης 4, Φουρτούνης 3 (1 τρ.), Τσαγκλής, Μπαλαφούτης, Κυριακούλης, Συρμόπουλος.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 10/04/2008
Μπράβο στα παιδιά. Πάντα τέτοιες επιτυχίες να έχουν. Είναι το νέο αίμα που θα στελεχώσει την ομάδα της Πύλου τώρα που αρχίσουν να μεγαλώνουν και να κουράζονται κάποιοι που κράτησαν στις πλάτες τους όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα. Μπράβο και πάλι.
Κώστας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου