Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ 11/04/2008

Σήκωσαν κουφώματα
Κουφώματα έτοιμα για τοποθέτηση σε σπίτι “σήκωσαν“ άγνωστοι από την αυλή του μαγαζιού του Παναγιώτη Παναγόπουλου στην Πύλο. Παρότι έδρασαν νύχτα, είχαν αρκετό θράσος καθώς το μαγαζί βρίσκεται πάνω στο δρόμο Πύλου - Μεθώνης και δίπλα σε σπίτια. Οι κλέφτες πήραν 3 μπαλκονόπορτες, 2 μεγάλες πόρτες εισόδου, 4 παράθυρα και 3 φεγγίτες.
Τ.Αλ.

Νήπια στη Φιλαρμονική της Πύλου
ΤΗΝ αίθουσα της Φιλαρμονικής στο Δημαρχείο Πύλου επισκέφθηκαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, για να ξεναγηθούν από τον μαέστρο Γιάννη Σταθόπουλο εκεί που πραγματοποιούνται οι πρόβες και να γνωρίσουν τα όργανα. Κάθε παιδάκι είπε ποιο όργανο επιθυμεί να παίξει... σε λίγα χρόνια που θα ‘χει την ικανότητα, προκειμένου να γίνει μέλος της πολυπληθούς ορχήστρας - ο μαέστρος της οποίας όλοι γνωρίζουμε ότι έχει ταυτίσει τη ζωή του με το πεντάγραμμο.
Τ.Αλ.

4.500 άτομα στη συνάντηση μοτοσυκλετιστών
Τους 4.500 αναμένεται να φθάσουν οι συμμετέχοντες στη διεθνή συνάντηση παγκόσμιας ομοσπονδίας μοτοσυκλετιστών (FIM), που διοργανώνουν οι «Δρόμοι της Ελιάς» στη Γιάλοβα το διάστημα 7 με 14 Ιουλίου. Οπως είπε συγκεκριμένα χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος, συνολικά στη συνάντηση αναμένεται να μετάσχουν μοτοσυκλετιστές από 44 χώρες, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο χώρο του παλιού οινοποιείου, που ήδη διαμορφώνεται για να ανταποκριθεί στο σκοπό αυτόν. Ο Γ. Καραμπάτος πρόσθεσε ότι
στην προσπάθεια αυτή -μεταξύ άλλων- μετέχουν το Πανεπιστήμιο της Φλώρινας, ενώ αναμένεται και η συνδρομή του Πολυτεχνείου. Στο χώρο του παλιού οινοποιείου, εξ άλλου, θα λειτουργήσει φωτογραφική έκθεση των μελών της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου με θέμα τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. Β.Γ.Μ.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 11/04/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου