Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΔΗΜΟΣ ΜΕΘΩΝΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παραδίδεται στο Δήμο Μεθώνης και ξεκινά, η λειτουργία της Διαδικτυακής Πύλης του Δήμου, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες Δυτικής και Νότιας Ελλάδας και αφορά σε Δήμους με πληθυσμό μικρότερο των είκοσι χιλιάδων (20.000) κατοίκων που εντάσσονται διοικητικά στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων. Το παρόν έργο υλοποιείται με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας (Γ’ Κ.Π.Σ.) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από εθνικούς πόρους κατά 20%. Φορέας λειτουργίας του έργου είναι το ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. Στόχος του έργου είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και των επιχειρήσεων με το βέλτιστο δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο, μέσα από την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης.
Ο Δήμος, μέσα από την λειτουργία της Διαδικτυακής Πύλης, αποσκοπεί να προσφέρει αποτελεσματικότερη και γρηγορότερη ενημέρωση των δημοτών και άλλων ενδιαφερομένων για πολιτιστικές, αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου, εξυπηρέτηση των Δημοτών και λοιπών ενδιαφερομένων μέσω Internet σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου, ενίσχυση της εικόνας και προώθηση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, ευρύτερη προβολή των ιδιαιτεροτήτων / επιτευγμάτων του Δήμου, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες και μεταναστών.
Στο πλαίσιο προβολής του έργου και των ωφελειών που προκύπτουν για τον πολίτη, έχει εγκατασταθεί στη κεντρική πλατεία Μεθώνης , δίπλα από το Δημοτικό Κατάστημα , μονάδα ενημέρωσης, η οποία θα βρίσκεται στο Δήμο για ένα μήνα και θα ενημερώνει τους Δημότες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Δημοτικής Διαδικτυακής Πύλης μέσα από την παρουσίασή της και το διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό.
Για περισσότερες πληροφορίες, στο δήμο Μεθώνης :
Τηλ: 27230 28711 Fax: 27230 31533 & στην Ιστοσελίδα: www.methoni.gov.gr
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας», στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, σε ποσοστό 80% από το ΕΤΠΑ και το ΕΚΤ και 20% από Εθνικούς Πόρους.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 11/06/2008
Εσείς δεν λυπάστε που δεν υπάρχει μια τέτοια ανακοίνωση και για τον Δήμο Πύλου; Εγώ πάρα πολύ. Μένουμε πίσω συνεχώς.
Κώστας...

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα
    εδω και πολλά χρόνια έχω επιλέξει τη Γιάλοβα και συνεκδοχικά την Πύλο σαν πατρίδα, αν και δεν υπάρχουν δεσμοί αίματος και καταγωγής, και θα ταν καλό να είχα μια επαφή διαδικτυακή έστω και για να ρυθμίζω τα....πρακτικά
    Στεχαχωριέμαι που ελάχιστα μπορώ να την προσεγγίσω ηλεκτρονικά..
    Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε... για να ¨ξεκουνήσουμε'' τους αρμοδίους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή